2789
عنوان

معلم مدرسه

365 بازدید | 22 پست

سلام 

دخترمن کلاس سوم مدرسه ای که درس میخونه  یکم سختگیره معلم امسالشونم سختگیر تر 

ولی بیشتر رو انضباط 

بخاطر همین تا الان دوسه بار دختر منو فرستاده دفتر 

یکیشم امروز که بخاطر اینکه دوستش چوقولی کرده که زیر میز باقیچی بازی میکنه

فرستاده دفتر فردا گفتن مامانت بیاد مدرسه  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

معلمم به بغل دستیش گفته وسایلشو وردار ببر دفتر اینم نامردی نکرده هرچی رومیز بوده لیوان و طنابش و خط کش اینارو برده داده دفتر ناظم ریخته سطل اشغال گفتن بهش به مامانت بگو فردا بیاد مدرسه

معلمم به بغل دستیش گفته وسایلشو وردار ببر دفتر اینم نامردی نکرده هرچی رومیز بوده لیوان و طنابش و خط ...

😑😑😑🙄🙄🙄

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مدرسه پسر من هرکاری میکرد زنگ میزدن کلافه ام کردن رفتم پرونده اش رو گرفتم آوردمش خونه تا برم دنبال یک جای مناسب بچه پیش دبستانی رو اسیر کرده بود مثلا وقتی سرفه میزنه بعضی وقتها تهوع میگیره میگفت چرا اینجوریه دستشویی روز اول خجالت کشیده بود بره فرستاده بودنش مشاوره هرچیزی میشه داستان حالا غیرانتفاعی هم بود

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اوردن قیچی  اگر نوک‌تیز باشه و چاقو و هر شی که خطرناک باشه درمدرسه ممنوعه مگر ازون قیچی های کاردستی واسه بچه ها  وکاردستی باشه 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
معلمم به بغل دستیش گفته وسایلشو وردار ببر دفتر اینم نامردی نکرده هرچی رومیز بوده لیوان و طنابش و خط ...

سخت گیر نیست رسما بی درک و فهمه، ببخشیدا ... فهم معلمی نداره

...

برو از دخترت دفاع کن ... جلو چشم خودشم بگو حق نداشتن ...

آدمای عجیبی تو این دنیا وجود دارن که حتی اگر بهشون خوبی بکنی، باز بدن ... .

مدرسه دخترتونو عوض کنید🥴

در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده است که می توانم سال ها بدون انکه اتفاق غم انگیزی رخ دهد غمگین بمانم🥀

حالا اینا فقط یه بارشه یه بار بخاطر نبردن کتاب رفته 

طوری شده که هر بار میاد خونه استرس فردا داره کاردستی نبرم میرم دفتر کتاباشو چن بار چک میکنه 

میخوام ازشما نظر بخوام چجوری فردا با ناظم و معلمش حرف بزنم که چرا انقد به بچه استرس میدن 

بچه من الان باید درسش تو الویت باشه 

حالا اینا فقط یه بارشه یه بار بخاطر نبردن کتاب رفته  طوری شده که هر بار میاد خونه استرس فردا د ...

برو آموزش پرورش نامه بگیر پرونده دخترتو بگیر از اونجا..واقعا میخوای بچه ت بمونه اونجا؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
برو آموزش پرورش نامه بگیر پرونده دخترتو بگیر از اونجا..واقعا میخوای بچه ت بمونه اونجا؟

چون مدرسه نمونه اس میره ولی امسال معلمشون اینطوری میکنه 

سری قبل گفتم میگفتن قانون مدرسس هرچی معلمشون میگه حق داره درباره ی بچه ها