2777
2789

من کیست دارم و به تازگی متوجه شدم پلی کیستیک هستم۶ جلسه رفتم جلساتمو کامل نکردم اما بازم خوب بود موهام خیلی کم شد 

ولی حتما برو جایی که دستگاهش اصل باشه این خیلی مهمه

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تنبلی دارم میترسم برم ولی بعدش فایده نداشته باشه  اگه میخوای بری اول حداقل هورمونات رو منظم ...

آخه عزیزم تنظیم هورمون به این راحتی و سرعت نمیشه 

دکترم گفت درمانش سخته شایدم اصلا درست نشه 

منم دیگه از موی زائد خسته شدم 

آخه عزیزم تنظیم هورمون به این راحتی و سرعت نمیشه  دکترم گفت درمانش سخته شایدم اصلا درست نشه&nb ...

یه سوال ما که مشکل هورمونی داریم مثلاً من صورتم موهای زائد داره دیگه دست و پام کم مو داره اگه اونا رو لیزر کنم بازم در میاد یعنی😑صورتمو که نمیتونم میگم حداقل بدنمو لیزر کنم

یه سوال ما که مشکل هورمونی داریم مثلاً من صورتم موهای زائد داره دیگه دست و پام کم مو داره اگه اونا ر ...

چرا عزیزم اگه دستگاه لیزر خوب باشه،جلساتت رو هم کامل بری نمی‌گم صددرصد ولی خیلی نتیجه میده حتی موهای زائد

والبته اینکه موهای کرکی و نازک با لیزر جواب نمیده که حتی بدتر هم میشه