2777
2789
عنوان

تب کودک

1140 بازدید | 13 پست

سلام مامانا پسرم از دیشب یهویی تب کردو اسهال شده معدش بهم ریخته بهش قطره استامينوفن هر 4 ساعت میدم دکترم بردم بچها شربت بروفن داده بهش بهش بروفن بدم یا قطره استامينوفن 2 ساله نیمشه و تبش صبی 38 بود دکتر گرفت 

پروفن بده ولی با معده ی پر

شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸             وزن فعلی ۵۹/۸۰۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا انقدر تب نکرده بود شکمش و سرش داغ بود از دیشب پاهاش دستاش خوبه 

عزیزم ویروس جدیرو گرفته . من دختر ۲۰ ماهم با پسر ۵ سالم دوهفتع پیش گرفتن .. ۱۱ روز تب داشتن .. فقط با پروفن میومد پایین ... دو سه روز دیگه شاید بدتر بشن نگران نشی ولی ۴۸ ساعت دیگه اگه بهتر نشدن ببر دکتر معاینه کنه آنتی بیوتیک بده .. شبا مخصوصا مقاوم میشه تبشون اون موقع پاشویه و شیاف هم باید استفاده کنی

شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸             وزن فعلی ۵۹/۸۰۰
چیزی نمیخوره صبی بزور یکم سرلاک بادوم دادمش 

این چند روز بهش کته کم روغن بده .. 

چیزی نمیخوره صبی بزور یکم سرلاک بادوم دادمش 

عزیزم ویروس جدیده تب اسهال استفراغ خیلی بده ویروسش بچه من ک آب شد ۷ روز طول کشید سریع ببر دکار دارو بگیر زود براش تا بچه اذیت نشه او آر اس هم بگیر براش ک اب بدن بچه کم نشه اصلا هم تو این ویروس مواد قندی شیرینی ب بچه نده فقط کته ماست با زیره یا شوید یا ماش یا مرغ کبابی موز سیب زیادم نده بهش ک بالا بیاره اشتهاشونم کاملا از دست میدن شربت بگیر براش از دکتر

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
تا حالا انقدر تب نکرده بود شکمش و سرش داغ بود از دیشب پاهاش دستاش خوبه 

پسر من تب نکرد فقط روز اول شکم بدنش داغ شد از صبحم افتاد سر استفراغ دلپیچه دل درد 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
عزیزم ویروس جدیده تب اسهال استفراغ خیلی بده ویروسش بچه من ک آب شد ۷ روز طول کشید سریع ببر دکار دارو ...

تبش خیلی بده دکتر بردم بهش کدی لاکت داد ors داد دمیترون و سفکسیم داد 

عزیزم ویروس جدیرو گرفته . من دختر ۲۰ ماهم با پسر ۵ سالم دوهفتع پیش گرفتن .. ۱۱ روز تب داشتن .. فقط ب ...

شیاف دکتر گفت نزار اسهال بدتر میشه فقط شکم و سرش داغ میشه

عزیزم ویروس جدیده تب اسهال استفراغ خیلی بده ویروسش بچه من ک آب شد ۷ روز طول کشید سریع ببر دکار دارو ...

سلام خوبین به ی شما چجوری بود اسهال‌ش پسرم الان دو روز تب اسهال روز اول 7 یا 8 بار شکمش کار کرد هر دفعه یکم کار می‌کرد امروز 5 بار کار کرد چیکار کنم بند بیاد