2821
2789
عنوان

وکالت طلاق

393 بازدید | 37 پست

بعداز دوسال دوندگی بدون هیچ نفقه ومهریه ای امروز رفتم مهریه وحق وحقوق وهمه چیمو بخشیدم حق طلاق گرفتم ازش. حالا بایدچیکارکنم خواستم درخواست طلاق بدم‌میگن اول بایدبری تو سایت تصمیم ثبت نام کنی جلسه مشاوره بری بعد درخواست طلاق بفرستی‌.خواهشا راهنمایی کنید من نمیدونم چیکارکنم

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید برید مشاوره 

بعد دادخواست طلاق توافقی از طریق دفاتر خدمات قضایی بفرستی 

اما اگر وکالت گرفتی نیازی نسست میری دادخواست میدی طلاق برمبنای وکالت نامه ...اصلا مشاوره نیمخواد

اول باید برید مشاوره  بعد دادخواست طلاق توافقی از طریق دفاتر خدمات قضایی بفرستی  اما اگر ...

امروز رفتم دفترخدمات قضایی میگه ک بایدبری ثبت نان اینترنتی کنی مشاوره بری بعدبیای درخواست طلاق بدی

چجوری مهریه رو نتونستی بگیری؟؟؟چجوری الان زنداداش من گذاشت اجرا سریع حسابارو مسدود کردن و خالی کردن از کم شانسی داداش من بوده پس،با اینکه برادرم مچشو با دوست پسرش گرفت کتک خورد بعدشم رفت گذاشت اجرا با کمال پرویی طلبکارم شده ج. ن .د. ه 

امروز رفتم دفترخدمات قضایی میگه ک بایدبری ثبت نان اینترنتی کنی مشاوره بری بعدبیای درخواست طلاق بدی

اشتباه کرده فکر کرده  طلاق توافقیه 

برو یه دفتر دیگه بگو دادخواست  طلاق وکالتی میخوام 

چجوری مهریه رو نتونستی بگیری؟؟؟چجوری الان زنداداش من گذاشت اجرا سریع حسابارو مسدود کردن و خالی کردن ...

خیلب راحت ...برادرشما داشته مال توقیف کرده 

ایشون شوهرش یا منتقل کرده خیلی قبلتر یا هیچی نداشته

اشتباه کرده فکر کرده  طلاق توافقیه  برو یه دفتر دیگه بگو دادخواست  طلاق وکالتی میخوا ...

امروز رفتم میگه خانم شما تاثبت نام اینترنتی نکنی نمیشه میگم خوب وکالت داده من برم کارطلاق انجام بدم میگه بازاسمش طلاق توافقی

امروز رفتم میگه خانم شما تاثبت نام اینترنتی نکنی نمیشه میگم خوب وکالت داده من برم کارطلاق انجام بدم ...

من کارمند دادگستریم عزیزم ...با قاطعیت بهت میگم کاملا غلط میگه ...برو جای دیگه ...بلد نبوده