2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوکی ولی پس کی غم یکی رو بخوره ؟ 

اینجوری همه دارن دنبال اونایی میگردن که شادشون میکنه و حالشون باهاش خوبه رو دورخودشون جمع میکنن ... میدونم منظور پیام اینکه با کسی باشین که هم غم و هم شادی کنارتون باشن ولی خب تو میتونی سنگ صبور باشی ولی خب رفاقت که همش بده بستتون نیست ... هست؟ 

اوکی ولی پس کی غم یکی رو بخوره ؟  اینجوری همه دارن دنبال اونایی میگردن که شادشون میکنه و حالشو ...

بعضی ادما هستند هدفشون اینه بیان انرژی منفی خودشونو بدن به شما انرژی مثبت شمارو بگیرن برن

ادما ممکنه دو بار برای هم وقت بزارن خوب شدن شدن نشدن میرن پیکارشون باید خودشونو قوی کنند

نه اینکه مدام بخوان ناله کنند که

کسی دیگه حوصله یه فرد ضعیف رو نداره

بعضی ادما هستند هدفشون اینه بیان انرژی منفی خودشونو بدن به شما انرژی مثبت شمارو بگیرن برن ادما ممکن ...

با جمله آخرین موافقم کسی دیگه حوصله ادم ضعیف رو نداره ... ولی دردناکه این جمله ... این جمله ها و تکست ها و تکرار زیاد و هرجا داره کم کم اینو القا میکنه درد یکی به تو چه .... همیشه خوب و بد بوده ولی داره شلیه انتخاب طبیعی میشه قوی تر ها می مونن و ضعیف تر ها خذف میشن این فقط حال روحی نیست حتی تو شرایط اجتماعی و اقتصادی هم هست ... کسی که شغل داره و پولداره برنده است و بقیه کم کم حذف میشن جوری که هیچکسی نمیفهمه ... اون وقت واژه ای به نام نیکی کزدن معناشو از دست میده و میشه این وضع که اعتماد ها کم میشه و کسی به کسی اعتماد نداره حتی اینجا هرچند دروغگو ها و فرصت طلب ها همیشه هستن ....

ببخش تکستون رو انقدر کش دادم و میتونستم با یه لایک عبور کنم ... ولی دلم میخواست حرف بزنم امیدوارم دلخور نشده باشین ...انشالله همیشه موفق و به سوی شادی و نیکی باشین ...🦋✨🌱 

با جمله آخرین موافقم کسی دیگه حوصله ادم ضعیف رو نداره ... ولی دردناکه این جمله ... این جمله ها و تکس ...

خواهش می کنم چقدر خوبه که بحث چالشی کردید

خیلی از حرفاتون درسته ها خیلی چیزای دیگه هستش که میشه بیان کرد در ادامه حرفاتون که فرهنگ داره جور دیگه جا میوفته حتی به غلط

اما بیشتر حرفم با افرادی بود که میان پیش ادم مدام از مشکلات زندگیشون می گن خوب ما هم راهنمایی می کنیم میگن باشه انجامش میدم باز میرن میان همون داستانو تکرار می کنند دریغ از عمل فقط الکی یه باشه چشم می گن میرن خوب من میبینم یه نوع بی احترامیه برا ادم این همه داری روش درست زندگی رو بهشون می گیم فقط لب و دهن هستند تو عمل صفر

اعتقاد دیگه من اینه ادمها تو شرایط سخت محکم میشن بعضی افرادو باید تنها گذاشت تا هم قویتر بشه هم اینکه بتونه تو تنهایی خودشو اصلاح کنه

منطقی شرایط سخت اگر ادمو نکشه هر ادمیو قویتر می کنه 

خواهش می کنم چقدر خوبه که بحث چالشی کردید خیلی از حرفاتون درسته ها خیلی چیزای دیگه هستش که میشه بیا ...

قبول دارم حرفتون رو

قبول دارم ادم هایی که انرژی منفی دارن انرژی تو رو هم میگیره ولی من یک نظر دیگه هم دارم ... اینکه ادم آیا میتونه درد بقیه رو بشنوه و کمک کنه البته بعضی ها فقط به یکی نیاز دارن تا به حرفاشون گوش بده حتی اگه کمکی نکنه و خودشون هم میدونن راه چیه و شما هم راهو نشون میدی و قبولت دارن ولی اون اراده رو ندارن و میرن تو فاز ناله و غر و به قول شما لب و دهن  ... ولی من میگم قشنگ میشه درد همه رو بشنوی و غر هاشون رو بشنوی تا سبک بشن و حتی انرژی و حال منفی رو بهت منتقل کنن ولی خودت با یکی دیگه حالت خوب بشه ... یعنی ادم یکی رو داره که حالشو خوب میکنه ولی خودش شنونده درد و ناله همه است ... میگم این مدلم قشنگه ... اتفاق شاید قدر اونی که حال تو رو خوب میکنه رو بیشتر میدونی و یه جور پناهت میشه ....

ببخش این موضوع رو انقدر کش دادم شاید فقط چون میخواستم حرف بزنم قول میدم دیگه تکست هاتون رو فقط لایک کنم و به چالش نکشم 😅🙏

مثلا شاید تکمیل تکستون این جوری قشنگتر باشه ... شنونده قند و نمک همه باش ولی یکی رو داشته باش باهاش شیرینی بخوری ...

در مورد قسمت دوم حرفتون هم کاملا موافقم نیاز نیست ادم هایی که ضعیفن رو تا ته مراقبشون باشی و هواشون رو داشته باشی ... نیازه خودشون راه رو پیدا کنن و اینجوری بهترم هست براشون ... ولی دیدی اونی که میخواد خودکشی کنه همش میگه کسی درکم نکرد کسی حرفو نشنید ... اونم یه ادم ضعیفه که ممکنه فقط یه آعوش گرم یا گوش شنوا فقط بخواد .... البته اگه کسی دردش رو به کسی بگه یعنی اون ادم رو بیشتر از بقیه باهاش احساس نزدیکی میکنه و این قشنگه ... ادم ها میتونن نقاب خوب بودن رو بزنن ولی اونی که باهات درددل میکنه یعنی تو با بقیه فرق داری .... دقیقا مثل خودمون که حال بقیه رو خوب میکنیم ولی دلمون میخواد یکی رو داشته باشیم باهاش شیرینی بخوریم و اونم فقط با ما شیرینیش رو بخوره ... نمیدونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه ولی مرسی که اجازه و فرصت تبادل نظر رو دادین 🙏🦋✨