dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 عنوان ختم قرآن هدیه به حضرت ام البنین💚 175 بازدید | 103 پست دوستای گلم اگه میخواین تو این ختم قرآن شرکت کنید اسمتونو بنویسین من به قرعه یک جز بهتون میدم که تا سه شنبه هفته آینده مهلت دارین بخونین💚🌱 یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱 1401/08/23 | 11:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mooo45 عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 5248 سلام من 😍 مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤ راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم دوست خوبم خانم معلم آینده 👩🏫 قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
mooo45 عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 5248 فریبا مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤ راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم دوست خوبم خانم معلم آینده 👩🏫 قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
mahnaz_a عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 2472 سلام اسم منو بنویس 🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
یار313_ عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 691 میشه لای قران خوندن پسرمنوهم دعاکنین درد دندون میکشه😔 ازبچگی آرزوی یه جفت النگو طلا داشتم😀 میشه دعاکنیدیه روز دستم کنم.. هرچندمیدونم نمیشه😀😀به نیتم یع صلوات
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 سلام من 😍 جز ۲۲ عزیزم💚🌱 یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 فریبا جز ۲۷ عزیزم🌱 یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 سلام اسم منو بنویس جز ۱۷ رو بخونین عزیزم💚🌱 یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 سلام منم بنویس التماس دعاا جز ۲ رو بخونین عزیزم💚🌱 یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 سلام من جز ۲۰ رو بخونین عزیزم💚🌱 یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 من 🥺🥺🥺🥺🥺🥺 جز ۲۱ رو بخونین عزیزم💚🌱 یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 میشه لای قران خوندن پسرمنوهم دعاکنین درد دندون میکشه😔 چشم عزیزم یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱