لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
هر دو مورد رو لطفا بگین چون هم تو ذهنمه سوار شم هم اگه سودش بیشتر باشه میتونم بعد تحوی ...
به سودزیادکه فکرنکن چون الان سایپاماشینوازادکردهرکسی میتونه بخره امااگرکوییک اتوماته خودت بردارتوبازارساینابهترمیخرن ازت
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
بله داشتیم چون برادرای خودم مکانیک هستن شوهرمم از ماشین سر در میاره وقتی خریدیم هم برادرام هم شوهرم میگفتن انگار اسباب بازیه فقط ظاهر داره از نظر فنی اصلا به هیچ عنوان به درد نمیخوره ولی ساینا در مقایسه با کوئیک خیلی بهتره ما بخاطر همین کوئیک مون رو فروختیم