2777
2789
عنوان

تفاوت خرج کردن من و دوستم !!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما روش کار میکنم   البته دختر منم جیغ و شلوغ نمیکنه فقط با لحن شیرینی میگه برام میخری ،منم آ ...

دختر من جوری بود رو زمبن میخوابید دست و پا میزد و گریه 

،،،نه که همه رو بگی نه منم رو خوراکی نه نمیگم مخصوصا اگه ضرر نداشته باشه ولی در کل میگم هر چند وقت یبارم بغید نع بشنوه تا بزرگ شد به مشکل ن خوره

💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚               
خب اینجوری ک میگی ماهی یه تومن بشه نهایتش،اگه ادم قراره بچه بیاره و ماهی یه تومن هم خرجش نکنه خب بچه ...

خب منم همینو میگم اقتضای سن بچس دنبال این چیزا باشه ،من دوسه ماهی یکبار اسباب بازی گرون میخرم براشون ولی خرید دم دستی اینجوری بخوان انجام میدم ،ولی از اینکه بچه بیاد بیرون خشک خشک برگرده خودم ناراحت شدم از دست دوستم ،حس میکنم دخترش میترسه از خواسته هاش حرف نمیزنه ،خب اونم یجور داره لطمه میزنه به بچش نمیزنه؟

خب منم همینو میگم اقتضای سن بچس دنبال این چیزا باشه ،من دوسه ماهی یکبار اسباب بازی گرون میخرم براشون ...

از لطمه گذشته،هزارتا اسیب زده ب بچه برای ماهی چس تومن

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  
خب همین من بنظر خودم زیاد خرج نمیکنم ،در حد یه عروسک همون تا ۱۰۰،۱۵۰هر روزم نه!یا دفتر نقاشی ،مداد ر ...

دوست عزیزم برای بچه هر چی بخری حریص تر میشه همیشه هم جلوی دیگران آبرو برای آدم نمیزاره پس تو خرج کردن برای بچه همیشه باید تعادل داشته باشی از طرفی خساست بیش از حد پدر و مادر به بچه ضربه ای میزنه که تا آخر عمر فراموش نمیکنه به عبارتی عقده ای میشه فقط تعاددددل

خوراکی که مورد علاقش هست از قبل بخر با خودت بردار  میدونی منظورم اینه که بچه از طرفی احساس نکن ...

عزیزم صد تا چیز توی کیفت برای بچه برداری اون حس انتخاب و خرید کردن برای اون لذت بخشه ولی باید به بچه تو خونه بگی داریم میریم بیرون فقط یه مورد میتونم برات خرید کنم بیشتری وجود نداره و روی حرف خودت بمونی اگه روی حرف خودت نمونی بچه دندوناتو میشماره مثلا میریم مغازه یا آب میوه بردار یا شیر کاکایو فقط یه مورد