2777
2789
عنوان

تفاوت خرج کردن من و دوستم !!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 98 پست
منم همین مدلیم ولی با رفتار ایشون میگم یعنی تربیتم اشکال داره یا نه معقوله

من پدرومادر خودمم همین بودن وقتی هم میگفتن نداریم واقعا قبول داشتم ندارن ولج نمیگرفتم من بچه هام بزرگ هستن یه پسرم دبیرستان یکی سیزده ساله از رفتارم پشیمون نیستم رمز کارتم میدونن جای پول تو خونه وطلا رو میدونن هیچ مشکلی هم باهاشون ندارم خیلی هم بچه های سیر وصبوری هستن هرجا میرفتیم بچه بودن  با بچه های دیگه متفاوت بودن 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه که با اینکه باهم خیلی رفیقیم ولی من حسم به بیرون بردن بچه ها خوب نیست دلم میگیره برا بچش که بخات براش چشم غره بره و نخره ،منم روش شماهارو اجرا میکنم از قبل میزارم تو کیفم ببینم قبول میکنه یا نه

دخترم ،خودمم همین دخترم بودم بچگی ،والا بزرگ شدیم توقعمون معموله 

آره به نظر منم باید آدم بذاره بچش بچگی کنه هی بهش نگه ندارم و بدبختم حالا این وسط میتونه براش توضیحم بده که ما بودجمون محدوده یا خیلی وقتا آدم هر چی خواست نمیتونه همون موقع داشته باشه که یاد بگیره   هر چند زندگی خودش این چیزا رو یادشون میده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه رو نباید حسرت بدل بزرگ کرد ولی زیاده رویی هم خوب نیست، من دخترم ۴ سالشه بهش کارت عابربانک دادم میگم مراقب خریدات باش به اندازه خرید کن که کم نیاری، 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

خب همین من بنظر خودم زیاد خرج نمیکنم ،در حد یه عروسک همون تا ۱۰۰،۱۵۰هر روزم نه!یا دفتر نقاشی ،مداد ر ...

خب اینجوری ک میگی ماهی یه تومن بشه نهایتش،اگه ادم قراره بچه بیاره و ماهی یه تومن هم خرجش نکنه خب بچه نیاره!! قرار نیس واسه یه پفک و دفتر نقاشی عقده ای بار بیاد که اون دوستت خیلی کنس و خسیسه اه اه

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  
آفرین 

شما هم امتحان کن خیلی خوب جواب میده، قشنگ وقتی میریم بیرون دست رو خرید گرون میزاره میگم مامان ببین اگه خریدی دیگه نمیتونی تا یک ماه چیزی بخری پولات تموم میشه. دیگه خودش میدونه. بدختر پس لنداز کردن و مسئولیت پدیری یاد بده وگرنه پولو خدا میرسونه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی