2777
2789
عنوان

تفاوت خرج کردن من و دوستم !!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه چهارساله دلش میخوادقانعم نیست فقط می‌ترسه ازواکنش مادرش

پسرم همینجور باهاش رفتار کردم ،مثلا گفتم مامان لباس ورزشت مال پارساله یکی دیکه بخرم میگه نه مامان بزار خراب شد بعد،یا بیرون اسباب بازی خریدم تا چند وقت ازم تشکر میکنه و خوشحاله دیگه نمیخات

خوب باید چیکارکرد من دخترم دوسال ونیمشه داره اخلاقش بد میشه

خوراکی که مورد علاقش هست از قبل بخر با خودت بردار 

میدونی منظورم اینه که بچه از طرفی احساس نکنه هربار هرچی خواست باید بخری، از طرفی به خوراکی مورد علاقش هم رسیده و جشش دنبال دست بقبه نیست 

من گاهی که صبحها بیرون میریم و خوب صبحانه نمیخوره براش لقمه نون پنیر گردو درست میکنم، بعد توراه میگم اینو بخوری موقع بذگشتن برات بستنی میخرم 

یا مثلا براش قمقمه نی دار خریدم مسیولیتش رو به خودش دادم که پر آب کنه برداره باخودش همیشه و اینکارو میکنه 

گاهی یه شیرین زبونی هایی میکنه یا کار خیلی خوبی انجام میده میبرمش بیرون ابمیوه موردعلاقشو میگیرم و تاکید میکنم بابت فلان کارت بوده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خب برا بجه اسباب بازی و تنقلات نخری پس کی بخری الان باهاش عشق میکنن ،چیز گرونم نه نمیخرم والا ،ولی ا ...

بخدا من براشون همه چی میخرم ولی پسرم خیلی جارو جنجال براه میندازه 

یه وقتاییم خب مقدور نیست اسباب بازی میبینه انقدر گریه میکنه و جیغ 

این کارش اذیتمون میکنه ولی خوراکی هرچیییی بخواد در لحظه فراهمه 

ولی درباره اسباب بازی همیشه نمیتونم براش فراهم کنم اینو باید چی کنم؟؟

بچه چهارساله دلش میخوادقانعم نیست فقط می‌ترسه ازواکنش مادرش

خب روش مادرش رو گفتم درسته که بچه رو بدعادت نمیکنه  ولی اشتباه مادرش اینه که با این خانم میره بیرون. وگرنه بچه ای که هر چی توو خیابون خواست بخری متوقع و لجوج بار میان. یه بارنتونی و نشه بخری فکر میکنن دنیا به اخر رسیده. هممون دیدبم بچه های این مدلی توو کوچه خیابون که از گریه کبود میشن که فلان چیزو بخر ولی پدرمادرش نمیتونن

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
بخاطر همین تاپیک زدم واقعا گیجم و ناراحت

خودت فکر کن 

ببین اگه واسه یه آدم از روز اول زندگیش بهترین چیزا در کسری از ثانیه فراهم شه، بدون اینکه سختی‌ای بکشه، بدون اینکه انتظار بکشه،

میتونه دو روز دیگه تو زندگی شخصیش بنا بر هر دلیلی اگه به مشکل برخورد با وضع معمولی یا رو به پایین کنار بیاد؟

میتونه تو زندگیش درک درستی از اون قشر متوسط رو به پایین جامعه داشته باشه؟ میتونه رفتار درست داشته باشه؟

میتونه اوضاع رو مدیریت کنه و سامون بده؟

بعید میدونم!

چون همچین شخصی فقط اینو یاد گرفته که باید براش فراهم شه حتی بدون اینکه لب تر کنه.

حالا اگه برعکس این بچه رو تربیت کنیم چی میشه؟

مثلاً اگه هرررچی خواست و توقع داشت همونجا فراهم شه براش، با گریه و زاری و ناز و ادا بدونه به دست نمیاد چون خواسته‌ی درست و به جایی نیست به نظرتون اینو یاد نمیگیره که قرار نیست همه چیو داشته باشه؟

یاد نمیگیره خواستن و داشتن هر چیزی دلیل میخواد؟

یاد نمیگیره وقتی نیست، وقتی نمیشه، باید صبر کنه و توقعشو بیاره پایین و همراه و حامی خونه و خونواده بودن رو درک کنه؟

خودا فکر کن به این چیزا و تا دیر نشده رسیدگی کن.

خب روش مادرش رو گفتم درسته که بچه رو بدعادت نمیکنه  ولی اشتباه مادرش اینه که با این خانم میره ب ...

خب من دیگه دخترمو نمیبرم ،ولی کاش اعتدال داشت ،در حد آبمیوه بستنی چیه که نمیخره براش

بخدا من براشون همه چی میخرم ولی پسرم خیلی جارو جنجال براه میندازه  یه وقتاییم خب مقدور نیست اس ...

تاپیک زدم همدیگرو راهنمایی کنیم خودمم خیلی نیاز دارم بدونم بقیه چجور بچه هاشونو تربیت میکنند

خب روش مادرش رو گفتم درسته که بچه رو بدعادت نمیکنه  ولی اشتباه مادرش اینه که با این خانم میره ب ...

اره وبارهاگفتم اگربچه من بودمیزدم دهنش اما وقتی بااین خانم میره ایشون میخره بچه اون نگاه میکنه بزرگترین گناهه درحق اون بچه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من یه کارگاه فرزند پروری شرکت کردم 

میگفت از پنج تا خواسته ی بچه ،،دو تاشو  سریعا عملی کنید دوتاشو با تاخیر و به یکیش که غیر ضروری تره نه بگید 

نه با دعوا کردن با توضیح دادن که چرا این مورد رو براش فراهم نکردی علتشو توضیح بده براش احساساتش رو درک کن و همدلی کن 

شاید اوایل بازم شلوغ بازی دربیاره 

اما کم کم هم صبر و حوصلش می‌ره بالاهم اینکه در بزرگسالی با نه شنیدن رنجور و عصبی نمیشه ،با این کار قدرت درک بچه قوی میشه 

اینایی که میگم برای زیر پنج ساله

💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚               

نمیشه گفت اشتباهه یا فقط به تربیت ربط داره

مثلا من بچه بودم یادمه حتی اگه چیزیم دوس داشتم هرگز نمیگفتم حتی پولشم داشتن خانواده یا اگه میدونستم بگم میخرن ولی بازم تو دلم نگه میداشتم 

هر بچه ای یه مدلی هست 

ولی میتونی گاهی بیرون میری هرچیزی رو نخری بازم نمیدونم منم دلم نمیاد بچه ای بهم بگه فلان چیزو میخوام و بگم نه

شاید دوستت خیلی خسیسه! تو نرمالی،میلیونی ک خرج نمیکنی حالا یه پفک بخری براش یا۱۰۰_۲۰۰ تومن بدی یه عروسک چی میشه، من دختر عموم با این که وضعشون بد نیست کلا دوتا لباس زیرداشت! حسرت یه لاک خریدن داشت! این نشد زندگی که،هر چی دارن طلا و خونه میخرن

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  

هیچ کدوم تعادل ندارید شما از اینور بوم افتادی دوستی از اونور

درسته بچه رو نباید حسرت به دل گذاشت ولی باید نه شنیدن هم یاد بگیره

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد