2777
2789
عنوان

تفاوت خرج کردن من و دوستم !!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 98 پست

من با اینکه خسیس نیستیم من و همسرم و از نظر مالی هم مشکل نداریم 

ولی با ابنکه بچه هرچی ببینه بخاد من بخرم کاملا مخالفم 

وخوشم نمیاد بچم این رفتارارو داشته باشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مثل شمانه مثل دوستت تعادل خوبه من بابچه هام برم ازهر۵تادرخواستشون ۳تاروحتماانجام میدم تابدونن  همچیونمیتونم بخرم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من اصلا ولخرج نیستم ولی دخترم خوراکی هر چی بخواد براش میگیرم، چیزای دیگه هم مثل ماشین و عروسک بهش وعده میدم مثلا اگه مسابقه برنده شدی میام برات میخرم

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

منم مثل توام از بس خوراکی گرفتم براش عادت شده براش، گاهی موقعیت مناسب نیس یا میگم نمیشه باز میگه بگیر

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
منم دقیقا شرایط شمارو دارم  بچه های من اگر نخرم کلی جنجال براه میندازن  بعد جالبه دوستم ...

خب برا بجه اسباب بازی و تنقلات نخری پس کی بخری الان باهاش عشق میکنن ،چیز گرونم نه نمیخرم والا ،ولی این دبگه آب از ناخنش نمیچکه

خب شما هم آهسته آهسته یاد بگیرید و از ولخرجی کم کنید. اضافه بر نیاز دیگه میشه اسراف. خیلی خوبه دوست آدم اخلاقهای خوبی داشته باشه انگیزه میشه ماهم خودمون رو بهتر کنیم

من اصلا بخاطر همین موضوع معمولا از قبل خوراکی میخرم موقع بیرون رفتن برمیدارم یا تو جیبش نخودچی و گردو و آجیل میزارم بخوره 

تابستونا ولی براش بستنی میخرم، یا ابمیوه خنک و.. 

ولی اینکه هرچی دید بخاد ببرم نه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اگه هربار میری بیرون یه چیزی میگیری زیاده رویه چون بچه عادت میکنه پسرم ۳ سالشه قبلن میرفتم بیرون حتماااا باید یه چی براش میخریدم ولی رفته رفته کمش کردم مثلا یبار درمیون چند بار درمیون براش اسباب بازی خریدم فک کن اوایل هر وقتتت اسباب بازی فروشی میدید باید میخرید وگرنه گریه زاری میکرد الان یا از خونه براش خوراکی میبرم یا همون اول بیرون رفتن یه خوراکی کوچیک براش میخرم ک بهونه نگیره اسباب بازیم در صورت نیاز میخرم چون اتاقش پر شده دیگه ظرفیت اسباب بازی نداره 😃

خدا جونم مراقب دو عشق من 💕 مامان 💕بابام 💕خواهر و برادرام باش 😇