2777
2789
عنوان

قرص مگاویت برای چاق شدن

17461 بازدید | 11 پست

دوستان کیا از این قرص استفاده کردن لطفا اگه استفاده کردین تجربیاتونو بنویسید فک کنم عوارضش کمتر از قرص های دیگه باشه چون اکثرا بدنسازا استفاده میکنن 

لطفا نظراتونو بنویسین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بخدا منم خیلی دوست داشتم چاق شم از روش‌ها و داروهای خیلی خیلی زیادی استفاده کردم

خیلی خرج کردم چاق نمی‌شدم 

به زور یک دارو هم که چاق میشدم برگشت یا عوارض  داشت آخرش طبق دستور یه خانم قرص خودم شکر خدا تو دوماه ۲۴ کیلو افزایش وزن داشتم اونم الان یک ساله دارو نمی‌خورم و وزنم ثابت موتده بدون کوچکترین عوارض خدا خیرش بده خداشاهده ضرر نمیکنید چون خود فروشنده ضمانت بازگشت محصولاتش میده چون منصفه  تو این زمانه فروشتده خوب و با انصاف پیدا نمیشه ولی قیمتشم خوب بود نسبت به کیفیت محصولش در هرحال به من لطف کرد و من تا الان به هزاران نفر معرفیش کردمش بخاطر انصافی که داره هم خدا بخاد براش هم من میخام چون مردم با بدبختی پول درمیارن یه چیز خوب بخرن نه موقتی حالا این شماره فروشنده رو میذارم هرکی فکر کرد تبلیغه زنگ نزنه ولی بخدا قسم تبلیغ نیست خودم از قرصها خوردم که توصیه میکنم بهتون ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۹

سلام دوست عزیز ، مگاویت مثل بقیه داروهایی که تحت عنوان داروی چاقی تو بازار فروخته میشه حاوی کورتون مثل دگزا هست و باعث ضربه شدید به کبد، کلیه ، پوست ، عضلات بدن، قلب و بیماری هایی مثل پوکی استخوان و بعد از مدتی که مصرف نشه باعث بی اشتهایی شدید و کاهش وزن میشه چاقی حاصل از این داروها موقتی و فقط بدلیل احتباس آب و املاح و تجمع چربی هستش