2777
2789
عنوان

پریودی مزخرف

627 بازدید | 32 پست

شما هم پریود شدنی نمیتونین از جاتون پاشین من انقد درد دارم حتی صبحونه هم نخوردم فقط قرص انداختم تنهایی موندم چیکار کنم نمیتونم یه چایی نبات درست کنم پتو پیچیدم به خودم نشستم تا از جام پامیشم درد شدید میگیرم دوباره میشینیم خونریزیم غیر طبیعیه خیلی زیاده عفونتم دارم اصلا حالم خوب نیست حس میکنم همه ی وجودم داره خالی میشه

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای عفونت تون میتونید تاپیک منو بخونید 

برای درد پریودی از یک هفته قبل پریودی باید گرمیجات بخورید و غذاهای سرد رو اصلا نخورید 

خوردن قرص فقط باعث ایجاد کیست و بعد خونریزی غیر طبیعی میشه 

دم کرده پونه اگه فشار بالا ندارید عالیه و باعث آرامش و ضد درد هست 

اونوقت دیگه روز اول اینقدر حالتون بد نیست 

تند تند پدرت رو عوض کن و از یه هفته قبل پریودی اصلا سردی نخور و گرمی بخور ک کمتر درد بکشی 

همین کارارو میکنم

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
برای عفونت تون میتونید تاپیک منو بخونید  برای درد پریودی از یک هفته قبل پریودی باید گرمیجات بخ ...

برا دردش نوافن انداختم آخه نندازم خیلی شدید درد میکنه دم کرده هم حتی نمیتونم پاشم یه چایی نبات درست کنم همیشه تنهام 

تنها راه حل برات حالت خوب بشه خودمدامتحان کردم شیره انگور شربت کن بخور خیلی کمکت میکنه

میگم حتی نتونستم پاشم صبحونه بخورم الان گشنه موندم😭😭

چای و زنجبیل و زعفرون و دارچین با نبات

همون روز اول واسه من معجزه میکنه یکمم خونریزیت بیشتر میشه عوضش دردش زود خوب میشه

از چند روز قبل هم شکمت رو با روغن سیاهدونه دورانی ماساژ بده رحم رو گرم میکنه

و اینکه از دو سه روز قبل و توی خود پریودی اصلا چیزای سرد نخور جاش هرچی میتونی گرمیجات و سبزیجات و آب و اینا بخور 

برا دردش نوافن انداختم آخه نندازم خیلی شدید درد میکنه دم کرده هم حتی نمیتونم پاشم یه چایی نبات درست ...

منک مثل شما بودم تا بروفن نمی‌خوردم دردم نمیفتاد 

شما از ۱هفته قبل روزی یه فنجون دم نوش پونه بخور 

روز پریودی احتیاجی به قرص نداری که بخوای بخوری 

من همیشه روز اول یه شیشه عرق نعنا و نبات درست میکنم برای خودم میزارم کنارم هر وقت دردم شروع شد میخورم دردمو کمتر میکنه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲