پریmaah مدیر استارتر عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 471 عنوان پیرسینگ 138 بازدید | 7 پست سلام بچه هابخام پیرسینگ بینی بزنم چقدر زمان میبره تا خوب بشه؟آیا بعدش ورم میکنه؟ و اینکه هزینه پیرسینگ چقدره... نه مجرد ماندن خوب است و نه متاهل بودن...!! آن چیزی که در هر دو صورت باید بدانی این است: «نباید اجازه بدهی خودت را از تو بگیرند». 1401/08/23 | 06:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریmaah مدیر استارتر عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 471 وااااای درد داره ولی خ قشنگ میشه😁 دردش واسه همون لحظس یا بعدش هم درد داره نه مجرد ماندن خوب است و نه متاهل بودن...!! آن چیزی که در هر دو صورت باید بدانی این است: «نباید اجازه بدهی خودت را از تو بگیرند».
moonwalker عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 16029 دردش واسه همون لحظس یا بعدش هم درد داره والا من نزدمولی اون لحظه ک بی حسه بعدش اگ عفونت کنه خدایی نکرده خ ممکنه دردناک باشه دوست من زده بود بعد ی مدت دید داره بسته میشه خودش سوزن داغ کرد دوباره زد😬
پریmaah مدیر استارتر عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 471 والا من نزدم ولی اون لحظه ک بی حسه بعدش اگ عفونت کنه خدایی نکرده خ ممکنه دردناک باشه دوست من ... اها مرسی عزیزم نه مجرد ماندن خوب است و نه متاهل بودن...!! آن چیزی که در هر دو صورت باید بدانی این است: «نباید اجازه بدهی خودت را از تو بگیرند».
honey_aw عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 19 هزینه بستگی به جایی که میخوای بری داره،حدودا بعد سه چهار ماه هم خوب میشه دیگه کامل
honey_aw عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 19 دردش واسه همون لحظس یا بعدش هم درد داره بیحسی میزنن درد نمیکنه موقع زدن ولی بعدش که اثر بی حسی میپره واقعا درد داره