2777
2789
عنوان

تولد همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 27 پست
والا من که سر تولدش میخواستم همین کارو کنم نمیدونی خواهرشوهرام چ بلبشویی درس کردن اخرش مجبور شدم دوت ...

نه ازین کارا نمیکنن خواهرشوهرام 

من تولد جدا میگیرم یا هر دو خانواده رو باهم 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اولویت با خانواده ی همسرته چون بچه ی اوناست، بنظرم همون دوتایی بگیر بعدا حرف و حدیث پیش نیاد کسی هم گلایه کرد بگو خجالت کشیدم کیک اینا بگیرم مجبور شید هدیه بدید یجوری جمعش کن

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)

دو نفره هاتون روز افزون😍

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
فکرت فکر خوبیه،بعد هم برین دور دور🥰👌👌 ولی چرا خانوادت باید ناراحت بشن اگر سمت خانواده خودش تو ...

راستی تولدش رو حتما چند روز جلو تر بگیر شاید خانواده خودش بخوان براش تولد بگیرن، تو جلو تر بگیر که اگر خواستن تولد بگیرن مثل مهمون بری بشینی