2821
2789
عنوان

غریضه مادری

159 بازدید | 14 پست

سلام دوستان شبتون بخیر ؛ من یه مدته شدیدا تمایل به مادر شدن دارم یعنی همش حس مادری بهم دست میده در صورتی که اصلا تو شرایطش نیستم🙄یه حسیه مثلا امشب دیوونه شدم دلم میخواست جای بچه گربه بزرگ‌کنم مادری کنم

این حس طبیعیه؟داره اذیتم‌ میکنه

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم بذارش برای بعد یاد گرفتن املای غریزه 

عزیزم پیش میاد 

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
اگه متاهلی بله طبیعیه

خداروشکر چون حس‌میکنم غیر طبیعیه

خب چرا گربه نمیگیری عزیزم؟

تو فکرش هستم خیلی اما همسرم مخالفشه

😳چ مثالی زدی  غریزه مگ مال حیوانات نیست؟

البته اما توی نت هم سرچ کردم از کلمه غریزه استفاده مردم برای همون

[QUOTE=259039961]عزیزم پیش میاد [/QUOTE ان شاءالله بزودي خدا بغلتو با يه ني ني خوشگل پر كنه

ممنونم‌ عزیزمم

2790
2823
2791
2779
2792