2777
2789
عنوان

غریضه مادری

155 بازدید | 14 پست

سلام دوستان شبتون بخیر ؛ من یه مدته شدیدا تمایل به مادر شدن دارم یعنی همش حس مادری بهم دست میده در صورتی که اصلا تو شرایطش نیستم🙄یه حسیه مثلا امشب دیوونه شدم دلم میخواست جای بچه گربه بزرگ‌کنم مادری کنم

این حس طبیعیه؟داره اذیتم‌ میکنه

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه متاهلی بله طبیعیه

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

بنظرم بذارش برای بعد یاد گرفتن املای غریزه 

عزیزم پیش میاد 

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
خب چرا گربه نمیگیری عزیزم؟

تو فکرش هستم خیلی اما همسرم مخالفشه

😳چ مثالی زدی  غریزه مگ مال حیوانات نیست؟

البته اما توی نت هم سرچ کردم از کلمه غریزه استفاده مردم برای همون

[QUOTE=259039961]عزیزم پیش میاد [/QUOTE ان شاءالله بزودي خدا بغلتو با يه ني ني خوشگل پر كنه

ممنونم‌ عزیزمم