2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9675508/لطفا-بیاید-40-زیلرت-عاشورا?postid=259016876

حاجت روایی با چهل تا عاشوراست هرکی یدونه یا هرچقدر که خواست برمیداره

فقط5تامونده

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا کی نباید دارو قطع کنی؟؟من شقاق دارم میخوام دیگ یبوست نگیرم...خواستم ببینم قطعیه

منم دارم باید باهاش کنار بیایی تا یبوستت کامل از بین بره بدن داریم تا بدن داروش رو من اثر داشت انشالله رو شما هم اثر کنه بعد باید صبور باشی من چن ماه مریض بودم و گریه میکردم الان خداروشکر معمولی شدم ولی باز یکم درد دارم البته با دارو

منم دارم باید باهاش کنار بیایی تا یبوستت کامل از بین بره بدن داریم تا بدن داروش رو من اثر داشت انشال ...

من بعد زایمان لعنتیم دچار این شقاق کوفتی شدم...عزیزم تااهر عمر باید دارو مصرف کنی؟؟

قربونت خداکنه رو منم اثر داشته باشه 

راستی شما کجا میرین؟ 

میگن فیزیوتراپی بیوفیدبکم بد نیس

من بعد زایمان لعنتیم دچار این شقاق کوفتی شدم...عزیزم تااهر عمر باید دارو مصرف کنی؟؟ قربونت خداکنه ر ...

من از رژیم اینجوری شدم اینی که میگی نمیدونم چیه ولی دکتر گفت فعلا باید استفاده کنی خودم میگم کی قطع کنی نمیدونم کدوم شهری من شهر خودمونه میرم اونجا ولی همه جای ایران شعبه دارن تو هر شهری بزنی دکتر همیوپاتی مثلا شیراز میاد برات

انشالله زودی خوب بشی🙏🏻🌹

من از رژیم اینجوری شدم اینی که میگی نمیدونم چیه ولی دکتر گفت فعلا باید استفاده کنی خودم میگم کی قطع ...

انشالله شماهم سریع سلامتی کاملتونو بدست بیارید...ممنونم از جوابتون♥️😍🥰😘

2827
2791
2779
2792