حاجت روایی با چهل تا عاشوراست هرکی یدونه یا هرچقدر که خواست برمیداره
فقط5تامونده
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تا کی نباید دارو قطع کنی؟؟من شقاق دارم میخوام دیگ یبوست نگیرم...خواستم ببینم قطعیه
منم دارم باید باهاش کنار بیایی تا یبوستت کامل از بین بره بدن داریم تا بدن داروش رو من اثر داشت انشالله رو شما هم اثر کنه بعد باید صبور باشی من چن ماه مریض بودم و گریه میکردم الان خداروشکر معمولی شدم ولی باز یکم درد دارم البته با دارو
من بعد زایمان لعنتیم دچار این شقاق کوفتی شدم...عزیزم تااهر عمر باید دارو مصرف کنی؟؟ قربونت خداکنه ر ...
من از رژیم اینجوری شدم اینی که میگی نمیدونم چیه ولی دکتر گفت فعلا باید استفاده کنی خودم میگم کی قطع کنی نمیدونم کدوم شهری من شهر خودمونه میرم اونجا ولی همه جای ایران شعبه دارن تو هر شهری بزنی دکتر همیوپاتی مثلا شیراز میاد برات