خانوما تاحالا تو آشناهاتون کسی رودیدید ایست قلبی کنه بره کما باهوشیاری3برگرده چقدر طول کشیده ،انشالله عزیزانتون همیشه سلامت و تندرست باشن وکسی این حس رو تجربه نکنه
صددرصد درست میگید ،برای پدرم دعا کنید بینمون برگرده ممنونم ازت خدا مامان مهربونتون رو حفظ کنه
مرسی بابت درکت چون خیلی ها بدون اینکه جای آدم باشن سریع میگن هرچی باشه پدره منم تو دلم میگم خدا تو شرایط من قرارتون بده تا ببینم بازم همینو میگید یا نه ؛ از ته دل برای پدرت دعا میکنم داییم شهیده اسمش مصطفی عموم هم شهیده اسمش محمدرضا براشون ی صلوات بفرست مطمئن باش بابات تا دو روز دیگه بهوش میاد
مرسی بابت درکت چون خیلی ها بدون اینکه جای آدم باشن سریع میگن هرچی باشه پدره منم تو دلم میگم خدا تو ش ...
الهی قربونت برم چشم چه قدر باحرفات آرومم کردیم اتفاقا امروز چندتاازاقواممون رفته بودن پیش یه سید گفته بودن توسل کنید به شهدا این حرف شما حالمو خوب کرد خدا شادت کنه 😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای خدای من انشالله یه جعبه چیه بخدا به نیتشون گوسفند سرمیبریم وپخش میکنیم توروخدا شمام دعا کنید حس ...
من فردا احتمالا میرم سرخاک داییم متأسفانه عموم دوره نمیتونم برم ؛ ولی میرم سرخاک داییم و برای پدرت دعا میکنم انشالله پدرت برمیگرده و بیست سی سال دیگه کنارتونه