2777
2789
عنوان

ایست قلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکل ب خدا عزیزم ان شاالله برمیگرده

پناه برخدا خیلی سخت میگذره واقعا هیچ وقت فکرشو نمی‌کردم پدرمن😭😭😭فقط وفقط به خاطر اینکه دیر رسوندنش اینجوری شده چون احیا دیر صورت گرفته

وای خدا نکنه نگو این حرفو 😭😭😭😭😭

چرا نگم !؟؟ مگه بابای تورو گفتم که گریه می‌کنی ؟؟؟ بابای خودمو دوست دارم بمیره از بس اذیتم کرده آرزوی مرگشو دارم چون همچنان اذیتاش برقراره

چرا نگم !؟؟ مگه بابای تورو گفتم که گریه می‌کنی ؟؟؟ بابای خودمو دوست دارم بمیره از بس اذیتم کرده آرزو ...

نمیدونم روزای سختی رو تجربه میکنیم حالم خوب نیست دلم مرگ کسی رونمیخواد انشالله خدا به راه راست هدایتشون کنه بابای من فرشته اس دردش بجونم😭😭😭😭

مامطمئنیم بابام برمیگرده چون هنوز روزای اوله ومغز داره ریکاوری میشه حتما برمیگرده😭

انشاالله به امیدامام رضا براش حتما نذرکنیدباباها دلشون ازطلاس عزیزم منم براش دعامیکنم اگه لایق باشم🤲🤲🤲

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

براشون حمد شفا میخونم

میدونی چیه بابای منم مریضه و دل شکسته ام

خیلی دارم زجر میکشم

خاله همسرم زندگی مشترکمو تو سخت ترین روزای زندگیم از هم پاشوند

الان با دل شکسته ، دستای لرزون و چشم اشکی از خدا میخوام به پدرت سلامتی بده دوباره برگرده پیشتون

نمیدونم روزای سختی رو تجربه میکنیم حالم خوب نیست دلم مرگ کسی رونمیخواد انشالله خدا به راه راست هدایت ...

عزیزم پدر بودن و مادر بودن دلیل بر فرشته بودن نیست آدم باید انسان خوبی باشه تا بتونه پدر و مادر خوبی هم باشه من مادرم بهترینه عاشقشم ولی پدرم همیشه فقط اذیت کرد فقط رنج داد فقط کتک زد ازش خسته ایم هممون یه دیکتاتور به معنای واقعی انشالله درد پدر شما که آدم خوبیه بخوره تو سر پدر من که هم تو حالت خوب بشه با خوب شدن پدرت هم من حالم خوب بشه با کمای پدرم

براشون حمد شفا میخونم میدونی چیه بابای منم مریضه و دل شکسته ام خیلی دارم زجر میکشم خاله همسرم زند ...

الهی من فدای دلت بشم منم دلم بدجوری شکسته برای پدر عزیز ومهربونت وبهتر شدن اوضاع زندگیت دعا میکنم 

عزیزم پدر بودن و مادر بودن دلیل بر فرشته بودن نیست آدم باید انسان خوبی باشه تا بتونه پدر و مادر خوبی ...

صددرصد درست میگید ،برای پدرم دعا کنید بینمون برگرده ممنونم ازت خدا مامان مهربونتون رو حفظ کنه 

الهی من فدای دلت بشم منم دلم بدجوری شکسته برای پدر عزیز ومهربونت وبهتر شدن اوضاع زندگیت دعا میکنم&nb ...

ممنون عزیزم

میگن خدا صدای دل شکسته رو زودتر میشنوه

امیدوارم امشب خدا صدای هردومونو بشنوه

خدا هر چه سریع تر گره از مشکلاتمون باز کنه

ممنون عزیزم میگن خدا صدای دل شکسته رو زودتر میشنوه امیدوارم امشب خدا صدای هردومونو بشنوه خدا هر چ ...

انشالله، پیش خدا کاری نداره که، فقط یه نگاه کافیه که همه چی روبه راه بشه نمیدونی چه سخته صداش میکنیم وحواب نمی‌ده الهی بمیرم برای بابام😭😭😭