خانوما تاحالا تو آشناهاتون کسی رودیدید ایست قلبی کنه بره کما باهوشیاری3برگرده چقدر طول کشیده ،انشالله عزیزانتون همیشه سلامت و تندرست باشن وکسی این حس رو تجربه نکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
نمیدونم روزای سختی رو تجربه میکنیم حالم خوب نیست دلم مرگ کسی رونمیخواد انشالله خدا به راه راست هدایت ...
عزیزم پدر بودن و مادر بودن دلیل بر فرشته بودن نیست آدم باید انسان خوبی باشه تا بتونه پدر و مادر خوبی هم باشه من مادرم بهترینه عاشقشم ولی پدرم همیشه فقط اذیت کرد فقط رنج داد فقط کتک زد ازش خسته ایم هممون یه دیکتاتور به معنای واقعی انشالله درد پدر شما که آدم خوبیه بخوره تو سر پدر من که هم تو حالت خوب بشه با خوب شدن پدرت هم من حالم خوب بشه با کمای پدرم