2777
2789

قبلا شغلم طوری بود که رفت امدم دست خودم بود کارفرما بالاسرم نبود راحت بودم بخاطر وام گرفتن خونه نشین شدم هنوز وامم رو ندادن میگن بودجه نیست

الان دانشجوی دکترا هستم دو روز در هفته کلاس دارم کلاسا هم خیلی فشرده از صبح تا عصر هستن نمیشه غیبت هم کنم

خواستم برم موقتا فروشندگی که اونا گفتن دانشجو قبول نمیکنن باورم نمیشه با اون همه تجربه کاری اجبارا خونه نشین شدم انگار قفل شدم هیچ کاری نمیتونم بکنم

جای من باشین چکار میکنید؟ میخواستن اول وام ۴٪ ده ساله بدن قسطش خیلی خوب و سبکه اما هنوز بودجه ندارن میگه منتظر بمون

یه وام دیگه هست اماده ست اما ۱۰٪ و ۵ساله ست قسطش خیلی سنگینه  

برای شروع کارم نیاز به وام دارم نمیدونم واقعا چکار کنم منتظر بمونم یا همین وام با قسط بالا رو بگیرم؟ میترسم پشیمون بشم دوماهه دیگه اون وام رو بدن فقط اجازه دارم یکیش رو بگیرم

بابامم حاضر نیست یک ریالی بهم بده الان استادا کتاب معرفی کردن من بودجه م نمیرسه بخرم عقب موندم خیلی بدجور گیر افتادم 

بابام اصلا رحم نداره سرکارم نمیتونم برم هیچ جا قبول نمیکنن موقت برم یا دانشجو نمیخوان

رشتت چیه؟؟؟نمیشد با ارشد کار کنی بدون ادامه تحصیل؟؟؟ببخشید میپرسم

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته دختر باشی و بدون پشتوانه و حمایت کاش پسر بودم حداقل میرفتم کارگری

حالا تو خوبه درس میخونی بجای میرسی

من از ۱۶ سالگی شروع کردم  کارگری حتی باغ میرفتم  ب خانوادم میگفتم شرکت بسته بندی 

الان  شرکت میرم تازه استخدام شدم چن روز دیگه میشه یک ماه .... 

دیپلمم نگرفتم ول کردم رشته امم حسابداری 

۱۸سالمع