دوستان خیلی معذرت میخام من در دهانه زحمم یه نقطه برامده مثل جوش احساس میکنم. الان اومدم وقت دکتر بگیرم دیدم تا پنجشنبه نیستن ترسیدمم
خطرناکه؟
کناره ورودیه دهانه رحم که بعضی وقتا ناپديد میشه
بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
خودم نه ولی جاریم اینجوری بود یه دکتربهش گف تخلیه کن ولی یه دکتردیگ گفته بودبشین توی آب ولرم وماساژش ...
مرسی عزیزم ک جوابمو دادی و وقت گذاشتی
آرزوی سلامتی برات دارم🤲
پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه