2777
2789
عنوان

برامدگی داخل واژن

875 بازدید | 21 پست

دوستان خیلی معذرت میخام من در دهانه زحمم یه نقطه برامده مثل جوش احساس میکنم. الان اومدم وقت دکتر بگیرم دیدم تا پنجشنبه نیستن ترسیدمم

خطرناکه؟

کناره ورودیه دهانه رحم که بعضی وقتا ناپديد میشه

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تورو خدا انقد حساس نباشین

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
اندازش چقدره ؟شاید کیست بارتولن  باشه

انداره عدس

البته ببخشیدا

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون

نگران نباش طوری نیس

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
وقتی رابطه برقرارمیکنی یه مایعی بایدبیرون بیاد نمیاد اون ترشحات میرن یجاجمع میشن تبدیل ب کیست میشن

واقعا؟؟؟

خوب ببخشید چرا نمیاد بیرون؟؟؟

[QUOTE=259028038]واقعا؟؟؟ خوب ببخشید چرا نمیاد بیرون؟؟؟[/QUOTEدلیلشو نمیدونم ولی توی خیلیاایجادمیشه ...

خیلی ترسیدم الان

چون چن بار شدم و توجهی بهش نکردم