2777
2789
عنوان

مریض شدم

119 بازدید | 10 پست

بچه ها من دچار یه بیماری شدم خیلی حالم بابتش بده 

میشه لطفا هر کسی این تاپیک رو میبینه یه جمله انرژی بخش و مثبت بهم بگه 

ممنونم❤

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

تو میتونی 💪

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اینکه راه داره 

خیلی راه ها رو رفتم الان دارم راکوتان مصرف میکنم ولی دیگه تحمل خودمو ندارم نمیتونم به خودم تو اینه نگاه کنم

واقعا نابود شدم و همش فکر میکنم اگه تا اخر سال خوب نشم دیگه این زندگی رو نمیخوام

عزیز دلم منم چند هفته پیش یه لخته تو مغزم به وجود اومده بود دکترا بهم گفتن اگه یه روز دیر تر میومدی سکته مغزی میکردی و یه طرفت بی حس میشد اینم بگم که من فقط ۲۰ سالمه ولی خدا رو شکر زود رفتم ۵روز بستری شدم والانم خیلی خوبم میخوام بهت بگم که توکلت به خدا باشه مطمئن باش این روزا خیلی زود میگذره و تو کلا این روزا رو فراموش میکنی امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشی 

عزیز دلم منم چند هفته پیش یه لخته تو مغزم به وجود اومده بود دکترا بهم گفتن اگه یه روز دیر تر میومدی ...

ممنونم از قوت قلبت عزیزدلم

انشالله همیشه سلامت و سالم باشی

واسه منم دعا کن🌹🌹❤❤❤❤

حالا منم میگم دردش چیه😅😅😅😅برداشتم واست داستان زندگیمو تعریف کردم ،خدا نکشتت🤣🤣🤣

آخه نمیدونی

به خدا خیلی تو شرایط بدی هستم