2777
2789

من چشمامو میبندم و تا جااایی که میتونم پلکامو بهم فشار میدم 😄 میدونم مسخره به نظر میاد اما با این روش همیشه اروم میشم و استرس و ناراحتیم کم میشه

دانشجوی ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه هلسینکی فنلاند 🇫🇮، شعارم : سینگل باش و فرمانروایی کن 😂🖖🏻‌، عاشق نارَنگی و 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عادت دارم تک فرزند هستم و راضی بیشتر وقتا تنهام تو اتاقم درم می بندم تو اینترنت می چرخم رمان می خونم خرید آنلاین می کنم فیلم می بینم 

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
من چشمامو میبندم و تا جااایی که میتونم پلکامو بهم فشار میدم 😄 میدونم مسخره به نظر میاد اما با این ر ...

من خودمم چشمامو میبندم سعی میکنم حواسمو پرت کنم ذهنمو درگیر کنم که تنهایی به چشم نیاد☺

ب این فک میکنم ک، خ خدا ک هس

من هی همش بیتوجهی میکنم بش، فک‌میکنم ریشه احساس تنهاییمم همینه

باش حرف میزنم، سعی میکنم اونطوری بشم ک میپسنده (همین خودش کلی حال ادمو بهترمیکنه)، قران و تفسیر(خلاصش) رو هم میخونم، ک حرفای اونم بشنوم

تازه با دوستاشم ک حرف بزنی، میشنون میشه باشون ارتباط گرف

مثلا ائمه، شهدا، و… 

خودت سعی کن بهش نزدیکترشی، دوستای زمینی و اسمونیشم پیداکنی وصل شی بهشون:)

ازشم میخام ک ارتباطمو با ادمای دورم (خونواده مثلا) بهترکنه، تلاشمم میکنم برا بهبود روابط، و میخام ازش ک ادمای خوبو سررام بزاره، تو جاهای مختلف، ک با آدماهم اندازه خودشون مرتبط باشم و منزوی نشم

و سعی میکنم خیلی بیکار نمونم. کارایی ک علاقه دارمو دنبال کنم، اموزش ببینم، انجام بدم، اگ بشه پول درارم ازشون، مطالعه و اینام هس برا تایمای خالیم

موفق‌باشی:) :-*

ب این فک میکنم ک، خ خدا ک هس من هی همش بیتوجهی میکنم بش، فک‌میکنم ریشه احساس تنهاییم ...

چه خوبه که انقد به خدا نزدیکی که حتی تنهایی هاتو با اون پرمیکنی ❤ خیلی ممنون ازراهنماییات و تجربیاتت