2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 31 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم والا جدیدن تایپیکش زیاد شده  فکر میکنم از رابطه جنسی هست مثلا طرف عفونت داره باعث زگیل ...

یعنی مثلا حتی رابطه متعددم نداشته باشی و ازین عفونتای زنانه هم داشته باشی ممکنه مبتلا شی؟🥺

خدایا تو بساز ❤

سلام اگه پارتنر جنسی الوده باشه و بدن شما زخم باشه و رابطه جنسی محافظت نشده باشه شماهم مبتلا میشید دوراز جون

زکیل فقط روی الت نیست اطراف روی مثانه مقعد و کشاله رانم میتونه باشه بهترینش راهکارایه که تو تیپیکم گفتم رعایت کنید حتما

از رابطه با زن یا مر د آلوده  به این ویروس و باعث سرطان دهانه ی رحم میشه بعضی از انواعش و ویروسش هم از بین نمیره تو بدن به این سادگی ها

ان شالله  سال ۱۴۰۲ شکوفایی تمام خواسته هام🙏🏻
الان تو ی تاپیک بودم استارترش پست اول عکس اونجاشو گذاشته بود توف بش😑

وااااااای شوک شدم اصلا

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

وااااااای شوک شدم اصلا

توهم بودی🥲🤣

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
توهم بودی🥲🤣

اره من اولش دیدم اصلا قفل بودم خدایی خیلی جدید بود

فقط اونایی ک میگفتن دهن😂

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

اره من اولش دیدم اصلا قفل بودم خدایی خیلی جدید بود فقط اونایی ک میگفتن دهن😂

🤢🤢من فک کردم زبونشه🤣💔😑

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠