2777
2789
عنوان

همسر جان و یک سری رفتارهای بچگانه

625 بازدید | 22 پست

یه عادت داره تا خانواده من میان خونمون فورا به خانوادش اطلاع میده که اره فلانیها خونمون هستن

درصورتیکه من اصلا دوست ندارم

چون از مادرشوهر پدرشوهرم شناخت دارم و دیدم که پشت سر جاریام میگن که اره همش پدرمادر خودش خونشن😕

به اقای همسرم که میگم نگو چه دلیلی داره اخه ک بگی

فورا میگه چه اشکال داره اونا خوشحال هم میشن😐😐

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿

عجب

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

آقایون زیاد حواسشون به این مسائل نیست، روشنش کن 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرا همینن ناراحت نباش.منم شوهرم دیگه بی شعوری رو‌ رد کرده.چندوقت پیش تولد بچم بود خانوادم تولدشو گرفتن دوتا عروسک بزرگ هم‌ بهش دادن شوهرم ی تشکر ازشون نکرد بعد مامانش ۲۰۰تومن‌داد هزار بار توی خونه گفت و هزار بار هم ازش تشکر کرد وگفت ازت توقع نداشتیم و چرا زحمت کشیدی و هی ب بچم میگفت اینو‌مامان جونت داده ها (آخه بچه ی ساله چی میفهمه).مامانم واسش ی کلاه و شال گردن خیلی قشنگ واسه بچم‌بافته الان بهش نشون‌دادم میگم مامانم بافته قشنگ مث دیوار عمل کرده ن هیچی گفت ن حرکتی زد.خیلییییییی بدم‌اومده ازش

آقایون زیاد حواسشون به این مسائل نیست، روشنش کن 

میگم ولی چ فایده نمیخوام مستقیم بهش بگم

غیر مستقیمم که میگم که هیچی

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿

به صحبتای خاله زنکی دیگران اهمیت نده بذار انقد بگن تا خسته شن ولی اگه کلا همسرت از این اخلاقا داره که هر اتفاقی که توی خونه میوفته برای دیگران تعریف میکنه دیگه این کار مسئله ساز میشه 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
میگم ولی چ فایده نمیخوام مستقیم بهش بگم غیر مستقیمم که میگم که هیچی

بگو من دوست ندارم مسائل خانواده شما رو خانواده ام بدونن

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
به صحبتای خاله زنکی دیگران اهمیت نده بذار انقد بگن تا خسته شن ولی اگه کلا همسرت از این اخلاقا داره ک ...

نه کلا ادمی نیست که بگه اوایل ی خورده اینجوری بود ولی روش کار کردم اما این یکی از سرش نمیوفته

من پسرمو برای بیش فعالی دکتر میبرم هر دفعه که من تو مطب بودم مادرش تماس میگرفت میگفت اومدیم دکتر دلم ...

خدا نکنه بفهمن هم مگه دیگه ول میکنن اخرشم ی طور میپیچونن و خودتو مقصر میکنن🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

عجب به چی

ب شوهرت 😐

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
شوهرا همینن ناراحت نباش.منم شوهرم دیگه بی شعوری رو‌ رد کرده.چندوقت پیش تولد بچم بود خانوادم تولدشو گ ...

ادم میمونه مردا ی سیاستایی از خودشون نشون میدن از صدتا خانم خاله زنک بدتز🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️