2777
2789
عنوان

شمام این حسو داشتید تاحالا

239 بازدید | 13 پست

بچه ها من بچه ندارم و درحال اقدامم 

اما یه وقتایی حس میکنم بچه بیاد من تموم میشم دیگه کل زندگی فقط بچه میشه من هنوز اهدافی دارم که نگران اونام ایا تابحال این حسو داشتید یا اونایی ک بچه دارن از حس مادریشون میگن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من خودم یه مادرم یه دختر چهار سال و نیمه دارم و در حال اقدام برای دومی هستم ..دخترم دوسال و نیمش بود وقتی از پوشک گرفتمش یهو دیدم عکس و اسمم توی گوگله دیدم اسمم نوشتن روی جلد کتاب کودک دیدم شدم یه مادر موفق و الان به خودم افتخار میکنم من از تک تک ثانیه هام استفاده میکردم کاری که تو باید انجام بدی تا خودت رو یادت نره هم مامان خوبی برای بچه باشی هم یه همسر نمونه و یک انسان هدفدار وگرنه اگه بخوای بچه بیاری و خودتو یادت بره پسفردا همین بچت ازت گله می‌کنه...

بله همینطوره محدودمیشی خیلی.حداقل ۵سال اول.

برای من اینطور نبود خدارو شاکرم هر لحظه که از بدو ورود دخترم برکت بیشترو همینطور موقعیت اجتماعی و سلامتی رو به زندگی ما وارد کرد ...

ممنون مامان نمونه افرین بهتون🤩

فدای تو انشالله خداوند بهت یه فرزند سالم و صالح و آروم بدهو بتونی خیلی بهتر از قبل بهرهدفهات توجه کنی..مقدونی آدم وقتی مامان میشه تازه یادش نیفته ای دل غافل هیچ کاری برای خودم نکردم این جمله ای هست که شما زودتر توذهنت اومده و خیلی ام خوبه و پس از همین الان دست به کار بشو ..مامان شدن محدودیت برای هیچ.کس ب وجود نمیاره ❤️❤️

برای من اینطور نبود خدارو شاکرم هر لحظه که از بدو ورود دخترم برکت بیشترو همینطور موقعیت اجتماعی و سل ...

برکت اره.منم ناراحت نیستم ولی منی که همش بیرون وباشگاه وکلاس بودم مشغول به کاربودم یه هوشدم خونه نشین.بی خوابی شبانه وخیلی چیزای دیگه.درسته خیلی شیرینه ولی سختی هم داره

فدای تو انشالله خداوند بهت یه فرزند سالم و صالح و آروم بدهو بتونی خیلی بهتر از قبل بهرهدفهات توجه کن ...

ممنون ازینکه امیدبهم دادی  دوست عزیزم براتون ارزوی موفقیت دارم🤩

برکت اره.منم ناراحت نیستم ولی منی که همش بیرون وباشگاه وکلاس بودم مشغول به کاربودم یه هوشدم خونه نشی ...

عزبزم دقیقا .سخته واقعا واسه کسی که همش بیرون بوده یهو خونه نشین بشه اما از برکات وجود فرزند نباید غافل شد 

عزبزم دقیقا .سخته واقعا واسه کسی که همش بیرون بوده یهو خونه نشین بشه اما از برکات وجود فرزند نباید غ ...

بله درسته.ولی بچه هاهم باهم متفاوتند.من که ازنوزادی اذیت شدم تاالان که ۴سالشه وبیش فعال وهمچنان بدقلق.که رواوردم به قرص اعصاب