2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دختر عمه مامانم رو جادو کرده بودن با دعا بعد ،شوهرش تازه ازدواج کرده بودن دختره هم خوششششششگل ،هر وقت از سر کار میومد بدون هیچ دلیلی میزدش و باهاش بد بود ازش می‌پرسیدم می‌گفت شکل سگ میبینمش بدم میاد ازش رفتن دعا نویس مجرب باطلش کرد بعدش شدن لیلی مجنون.....اگه وجود نداشت لزومی نداشت بهش حکم حرام بودن داده بشه گلم

شما مگه دعا گرفتن واست

ببین من از مرداد پارسال بقران زندگیم انگار قفل شده،هررررر کاری دست میزنم خراب میشه و باورت نمیشه همه چیمونو از دست دادیم،خونه ی ۲۰۰ متری داشتم،چن تا ماشین،یهو زندگیم جوری شد همه چیمو از دست دادم و هزار تومنم درامد نداشتم هر کاری میکنیم قفل میشه بهم گفتن برام طلسم گرفتن ولی باورم نمیشه وجود داره،ولی ادم مومنی اینو بهم گفت

دختر عمه مامانم رو جادو کرده بودن با دعا بعد ،شوهرش تازه ازدواج کرده بودن دختره هم خوششششششگل ،هر وق ...

عزیزم منم بالا نوشتم برای دوستمون،منم همه ی زندگیم یهو برعکس شد،حسود خییییلی داشتم الان کسی بهم گفته طلسم دارم،البته دوست خودمم بعد یه دعا نویس که مادرش براش باز کرد یه ازدواج خوب داشت و برای برادرش هم یه خانوم بد رو عاشقش شده بود گرفتن دختره از سرش افتاد

ببین من از مرداد پارسال بقران زندگیم انگار قفل شده،هررررر کاری دست میزنم خراب میشه و باورت نمیشه همه ...

منم زندگیم قفل همینجور ولی با چشا خودم دیدم طلسم خواهر هرچی ام دعا گرفتم فایده ای نکرد من شب عروسی جادو برام ریختن درخونه ام دیگه از دوهفته بعد عروسی من خوشی ندیدم 

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
منم زندگیم قفل همینجور ولی با چشا خودم دیدم طلسم خواهر هرچی ام دعا گرفتم فایده ای نکرد من شب عروسی ج ...

من توی همین تایپیکا یه خانومی بهم شماره داده ببین چطوره شمام امتحان کمن