خانوما من میخوام برای بچه ی ۹ ماهه و دو سال نیمم پرستار بیارم پسر دو سال و نیمم به شدت حساس و وابسته به من و دیر ارتباط برقرار می کنه . به نظرتون چه جوری با پرستار اشناش کنم و بعد از چند روز با پرستار تنهاش بزارم ؟ بعد رفتن من گریه کرد چه کار کنم ؟
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک هفته پرستار میاد خودت بمون تا با پرستار رفیق بشه خودت خونه باش ولی سعی کن پرستار باهاش بازی کنه علایقش چیه به پرستار بگو بعد یک اسباب بازی بخر بده دست پرستار تا از طرف خودش بده
ببین من پرستار داشتم شش سال البته یکی سه سال یکی دو سال یکی یک سال عالی بودن حتما آشنا پیدا کن نه شرکتی دوربین بزار یه مدت هم مرخصی بگیر بمون مثلا یک هفته تا ببینی چطوره و میشه عادت کنه به همسایه هات بسپار صدای گریه مشکوک میومد بگن گاهی یواشکی بیا سر بزن بدون اطلاع
خدايا اين عزّت است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى
فقط هرپرستاری میاری مطمئن باشه. یه خانومی همیجا گفت چند سال پیش ؛پرستار آورده واسه بچه ش بعد یه مدت خانوم که دید بچه بهش وابسته شده همش حقوقشو بالاتر میبرد. آشنا باشه بهتره.
لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
فقط بازی کردن احساس امنیت پیشش داشتن حله بچه های کوچیک دقت کنی بزارشون داخل جمع میرن سراغ کسی که میشناسن چون احساس امنیت میکنن پسرت وابسته خودت هم هست عادت میکنه