toz_qermez مدیر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3390 عنوان از خودم | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 26 پست از خودم بدم مياداعتمادبنفسن اومده پايين چيكار كنم خودمو دوس داشته باشم اصلا با كسي حرف نميزنم تنهام خواهرم ندارممامانم هم خيلي سادس بي زبونه اونم هرجا ميرم بهمون بي احترامي ميشه ديگه جايي دوس ندارم برم 1401/08/22 | 21:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sayad_ye_roz_bese عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 231 خوشبحالت🥺 مامانم از خودم بدتره بانكي چيزي ميرم يا عروسي ميريم مامانم حرف نميزنه من م ... خب عزیزم زیادم سرزنشش نکن خودت میگی اعتماد به نفس نداری این دست خودت نیست اونم خجالتی بودنو نتونستن دفاع کردن از حقش دست خودش نیست سخت نگیر زیاد🙂💜 Old habits not dieمعنیش میشه ترک عادت موجب مرض است .منم به اون عادت کرده بودم بدون اون دیوونه شدم:)
لآوین عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 1903 من از تنهايي درد ميكشم نميتونم تحمل كنم هرروز گريه ناراحتي دارم منم خیلییییییییی تنهامدیگه واقعا خسته شدم من به آینده امید دارم ؛ ببین هنوز امیدوارم..♡
لآوین عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 1903 خواهر چيزايي كه بلدي بهم بگو فقط میگم سخت نگیر به خودت کمال گرا نباش خیال پرداز نباش آسون بگیر زندگیو بدون همه یجورایی شکل همن مدیتیشن کن من به آینده امید دارم ؛ ببین هنوز امیدوارم..♡
toz_qermez مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3390 عزیزم رو خودت کار کن ...اونایی که بی احترامی میکنن به چ علت؟! بخاطر بي زبوني ما… نميپسندن مارو … خالم اينامثلا مامانم يه شوخي ميكنه اون ميگه تو نميفهمييي تو نميدوني قضيه چيه بعد مامانم ميگه من شوخي كردم يا مثلا اصلا با مامانم حرف نميزنن حرفشو گوش نميدن
آب_آلبالو عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 54745 چيكار كنم مثلا؟ منم مثل تو بودمولی الان خیلی خیلی خوب شدمهمیشه خودمو اولویت قرار میدمتنهایی میرم خرید میرم کافه رستوراناولش خیلی سختم بود ولی الان حسم بهتره و معذب نیستم مثل سابق •••••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍
toz_qermez مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3390 منم اعتماد ب نفسم و با کارهایی مثل بالا بردن سطح علمی درس خوندن ،کلاس زبان و طراحی رفتن زیاد میکنم& ... چطوري به خودم احترام بزارم مثلا جيكار كنم
toz_qermez مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3390 خب عزیزم زیادم سرزنشش نکن خودت میگی اعتماد به نفس نداری این دست خودت نیست اونم خجالتی بودنو نتونستن ... خب بيچاره مونديم … يه پسري ازم خوشش مياد اصلا بلد نيستن باهاش خوب رفتار كنم ابروم ميره
toz_qermez مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3390 فقط میگم سخت نگیر به خودت کمال گرا نباش خیال پرداز نباش آسون بگیر زندگیو بدون همه یجورایی ... شما الان خودت اينجوري؟
toz_qermez مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3390 منم مثل تو بودم ولی الان خیلی خیلی خوب شدم همیشه خودمو اولویت قرار میدم تنهایی میرم خرید میرم کاف ... منم خيلي تمرين كردم خيلي داخل شرايط بد خودمو گذاشتم مجبور كردم خودمو اما برام عادي نميشه
لآوین عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 1903 شما الان خودت اينجوري؟ آره من به آینده امید دارم ؛ ببین هنوز امیدوارم..♡
آب_آلبالو عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 54745 منم خيلي تمرين كردم خيلي داخل شرايط بد خودمو گذاشتم مجبور كردم خودمو اما برام عادي نميشه باید کم کم شروع کنی دیگه •••••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍
پلوبامرغ عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 3593 چجور بی احترامی ای؟ چی میگن چیکار میکنن از چی میترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...