2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته..

117 بازدید | 44 پست

امشب در مورد بچه دار شدن با شوهرم صحبت کردم اونم اول مخالفت کرد بخاطر وضعیت نابسامان و گرونی مملکت و اینکه دیگه حوصله بچه نداره بعدش عصبانی شد گفت ببین بچه دار بشی دو دستی تو رو تحویل پدرو مادرت میدم 😭😭

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منظور از حرفش چیه اینی ک مبگه خونه نباشی دلم میگیره و عاشقتم بعد این حزفا رو بشنوم 

احتمالا چون واسه بچه اسرار کردی رو عصبانیت یه چیزی گفته

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
خودتون بچه دارید ؟ 

نه من مجردم 

شاید نباید نظر میدادم توی تاپیکتون

ولی در کل وضع جامعه زیاد جالب نیست اگر متاهل میبودم فعلا به بچه فکر نمیکردم هرچند دوست دارم

سن عقلی سایت متاسفانه پایینه  
غلط کزده ی چی گفته منم بیام هزار جور حرف برنم خودمو خالی کنم بعد بگم رو عصبانیت گفتم  

خخخ چرا با من دعوا میکنی غلط کرده اصلا بزن تو دهنش 😂

منم میگم حرفی که زده بد بوده 

فقط نظرش در مورد بچه درسته 

اصلا از همچین ادمی بیکاری بچه بیاری

عن_آقا# خوبه ؟ 😅

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.