2777
2789
عنوان

کمکممممم کنیدد

128 بازدید | 16 پست

تورو خدا کمکم کنید🥺🥺من آشپزیم‌ خوب بود یه مدت آشپزی نکردم فوت و فن از دستم در رفته

سال آینده عروسیمه و دستپختم افتضاح شده نمیدونم چرا اینجوری شده و شوهرمم به شدت شکمو هسته و مادرشوهر و خواهر شوهرم دستپختشون خیلی خوبه بگین من چیکار کنمم

تمرین 

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچین عنوان زدی گفتم تو اسانسوری چیزی گیر کردی

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
یاد اوایل خودم افتادم چقد استرس اشپزی دلشتم نگرتن نباش یه هفته ای دستت میاد دوباره

همین چند وقت پیش خونه نامزدم بودم دوتایی بودیم اومدم قرمه سبزی درست کردم سوخت. برای اولین بار بود که ادامه می‌سوخت اعتماد به نفسم کلا رفته

همین چند وقت پیش خونه نامزدم بودم دوتایی بودیم اومدم قرمه سبزی درست کردم سوخت. برای اولین بار بود که ...

عیب نداره پیش میاد منم چند باری خونه مادرشوهرم گند زدم اوایل بیشترش از استرسه

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷