2777
2789

عزیزدلم 🌸💕

منم همینطورم ، از سن خیییلی کم مشکل ارتباطات داشتم اما به این حد نبود! ۵ ,۶ سالیه ک ارتباطاتم خیلی کمتر شده در واقع میشه گفت قطع شده ، بشدت کم حرفم و خیلی دنبال راهکار برای برطرف کردن این مشکلم 

تو این مسیر یسری چیزا تا حدی کمکم کردن 

ک یکیش شرکت در دوره های فن بیانه تا ۴۰٪ موثر بود البته من عمیقا مشکلم خیلی جدیه و این واقعا درصد بالاییه اگه کسی مشکلش معمول تر باشه و حداقل صحبت عامیانه براش راحت باشه تا ۷۰,۸۰ درصد بهتر میشه 

عزیزدلم 🌸💕 منم همینطورم ، از سن خیییلی کم مشکل ارتباطات داشتم اما به این حد نبود! ۵ ,۶ سالیه ک ار ...

میدونید چیه مشکل اینه که من فقط توی جمع مشکل دارم

یعنی با ینفر خیلی راحت صحبت میکنم

توی جمع توی درس پرسیدن معلم برای سوال پرسیدن ا معلم و اینکه دوست شدن با بچه ها خیلی مشکل دارم ولی بیرون ازاون محیط عادی عادی هستم

کلی کتاب و مطلبم خوندم ولی فایده ای نداره که نداره🥲

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونید چیه مشکل اینه که من فقط توی جمع مشکل دارم یعنی با ینفر خیلی راحت صحبت میکنم توی جمع توی در ...

وقتی تو جمع قرار میگیرین اولین حسی ک دارین چیه؟ و خودتون فکر میکنین بیشترین دلیلش چی می‌تونه باشه؟ 

کتاب خوندن تا حدی می‌تونه کمک کننده باشه اما راه حل نیست متاسفانه تا هر چیزی میشه میگن کتاب بخونی فن بیان خوب نیست کتاب بخون مشکل داری کتاب بخون و..

در حالی ک طبق تجربه این ۳ سال اخیر کتاب خوندن مثل این میمونه ک یه نفر به شما از فواید قرمه سبزی بگه و از طمع و مزه اش براتون تعریف کنه اما در آخر بهتون نگه چطور قرمه سبزی بپزین!

بیشتر وقتا هم وقتی کتابی در مورد یه موضوعی می‌خونیم تا مدت کوتاهی ک معمولا یک روزه حس خوب میگیریم اما دو روز بعد همون آش و همون کاسه اس

دقیقا همینطوره الان که فکر میکنم فقط روزای اول از کتابه انگیزه میگیرم

وقتی وارد یه جمعی میشم حس میکنم از نظر بقیه احمق بنظر میرسم😄در حالی که خودم میدونم که بیشتر از بقیه بلدم

معلم سوالی میپرسه و من جوابشو بلدم ولی دست بلند نمیکنم بگم و حس میکنم معلم فکر میکنه که من احمقم

حس بدی دارم کلا نسبت به جمع

و اینکه نمیدونم واقعا دلیلش چیه

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش