2777
2789
عنوان

بدوووویین بگین چه جوابی به کراشم بدم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستم همین بگم ولی احساس کردم دیگه پشت سرشو نگاه نمیکنه😂

اهان قضیه با دست پس زدن و ایناست؟😂

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 
همین دیگه نمیشه که با اولین پیشنهاد بلند شم برم بذار یکم تلاش کنه

آره ولی یجوری نگو که فک کنه تمایل نداری ردش کن به دلایل دیگه

😁😏? 'How you doin                                                    ایرانِ آزادِ من🖤🕊

اولین حرکت باید خیلی هوشمندانه باشه

من مثلا خواستم مغرور و دست نیافتنی به چشم بیام که بلانسبت ر...م

رفت پشت سرشم نگاه نکرد حتی جوابمم نداد

تا چند روز خجالت زده بودم از حرفم و کارم رفتم عذر خواهی کردم و گفتم اونروز حالم خوب نبود و وقت بدی پیام دادی

و کلی صحبت کردیم

بگو فعلا که خیلی سرم شلوغه 

ولی در اولین فرصت که تایمشو داشتم اطلاع میدم بهتون 😑

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!