2777
2789
عنوان

چشم زخم

377 بازدید | 15 پست

همیشه یه نفری هست هر کاری بکنم هر چی بخرم 

چشم میزنه 

همه چی خراب میشه 

چطور میشه یکیو چشم زد ؟ 

چی داره نگاهشون که چش میزنن؟

چطوری عین خودشون چش بزنیم تلافی شه؟

࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم لازم نیست شما چشم بزنی اونو.. حرز کبیر بگیر هرکاری کنه به خودش برمیگرده

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)

اول بگم ک اگر به چیزی اعتقاد نداشته باشی سرت نمیاددوما چشم زخم زمانی اتفاق میفته ک تو چیزی داری اونو جلوی کسی ک اون چیز نداره یا درحسرتشه نشون میدی یا توی سرش میزنی جوری ک دلش ب درد میاد و اه میکشه اون زمان تو چیزی ک داریو از دست میدی برا همین میگن خوشیاتونو برا خودتون نگهدارین 

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️
عزیزم حرز کبیر کدومه؟

حرز کبیر امام جواد از جای معتبر بخر.. تو همین نی نی سایتم کلی تبلیغشو گذاشتن.. باید با اداب نوشته شده باشه💛

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
ممنون عزیزم ک گفتی❤چشم حتما

فدات مهربونمممم🥰

شمع تراپی پیش کی انجام میدین؟ تاحالاچه نتایجی براتون داشته؟

راستش من خودم پیش یه خانم انجام میدم سالی یکبار همینجا معرفی کردن

چون انرژی خانم بهتره

و اینکه من تونستم یجا رسمی بشم 

و پولم پر برکت شده و از طرفی واقعا انگار همه بهم جذب میشن خودتون از دو هفته اول میتونین خیلی واضح ببینید نتایجش رو 

خودشم قسط بندی میکنه میگه بهت اگه نتیجه میبینی ادامه میدم اگه نه مبلغی که پیش دادی ام برمیگردونه

ذات خوب پشتش خداست♥️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز