2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من ک حدودا قسمت روستایی حساب میشد دو سال پیش انشعاب دو طبقه شد یک میلیون و نیم .برق هم فک کنم شد ...

ممنونم عزیزم ولی الان خیلی فرق کرده 

قیمت تابلوی برق فقط ۱۹۰۰ هست

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
ماده صد و جریمه باید پرداخت کنی  سند مالکیت یا قولنامه معتبر میخواد. سختش ایناست    ...

آره اون بدبختی هارو پشت سر گذاشتیم پیر شدیم خواهر   

عزیزم شما ی بار تاپیک پرولاکتین زده بودی...چیکار کردی پایین اومد؟؟

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
عزیزم شما ی بار تاپیک پرولاکتین زده بودی...چیکار کردی پایین اومد؟؟

بله گلم 

من تقریبا دو ماه هر هفته فکر کنم نصف قرص کابرگولین مصرف کردم

اصلا موضوع ترسناکی نیست نترسی .

شکر خدا مشکل خاصی برام پیش نیومد تا پرولاکتینم حل شد باردار شدم بعد دوماهش

بله گلم  من تقریبا دو ماه هر هفته فکر کنم نصف قرص کابرگولین مصرف کردم اصلا موضوع ترسناکی نیست ...

منم از سال قبل فهمیدم که بالاست 

تنبلی هم دارم

اتفاقی تاپیکت رو دیدم و دیدم که خداروشکر بچه دار شدی...عزیزم چه قرصی خوردی

چه چیزایی استفاده کردی

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
منم از سال قبل فهمیدم که بالاست  تنبلی هم دارم اتفاقی تاپیکت رو دیدم و دیدم که خداروشکر بچه د ...

شما چند وقته اقدامی من بعد یک سال تقریبا باردار شدم

منم تنبلی داشتم

عسل سیاه دونه خرما سیاه دونه مغزیجات کلا خوراکی های گرم بیشتر استفاده کردم برای تنبلی و روز سوم تا ۵ ام از روزی که پریود شدم جوشانده ی تخم هویج استفاده کردم و قرص دوفاستون فقط خوردم نزدیک ۴ ماه فکر کنم خوردم قرص رو..

تازه شوهرمم مورفولوژیش خوب نبود به اونم گرمیجات دادم

برای پرولاکتین فقط همین کابرگولین رو خوردم دوماه 

هر هفته نصف قرص خیلی سریع میاد پایین غصه نخور 

منم از سال قبل فهمیدم که بالاست  تنبلی هم دارم اتفاقی تاپیکت رو دیدم و دیدم که خداروشکر بچه د ...

تایپیکت رو خوندم همین پرولاکتین بالا مانع حاملگی میشه ها.ولی نهایت دوماه خوب میشه 

قرص استفاده میکنی شما؟

شما چند وقته اقدامی من بعد یک سال تقریبا باردار شدم منم تنبلی داشتم عسل سیاه دونه خرما سیاه دونه م ...

توروخدا منو دعا کن 

هر وقت هر بچه ای میبینم کلی گریه میکنم

منم دکتر برای تنبلی بهم قرص متفورمین داد

خداکنه مشکلم حل بشه