2777
2789
عنوان

تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 33 پست

من اهنگش متن اهنگش، خود کارتونش رو خیلی دوس دارم، یاد خاطراا قدیم میافتم

بابالنگ دراز خیلی دوس داشتم، خیلی شخصیتش شبیه خودم بود

بچه های آلپ

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا انه هرکیو دوست داشت یا میمرد یا ولش می کرد اخر کارتونش چی شد؟

کارتون رو نمیدونم ولی با اون پسر پرروعه فک کنم تو داستان ازدواج میکنه

گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁
من اهنگش متن اهنگش، خود کارتونش رو خیلی دوس دارم، یاد خاطراا قدیم میافتم بابالنگ دراز خیلی دوس داشت ...

وایی بچه های کوه الپ اهنگش روی صدای زنگ مبایلمه اصن یه چیز  عجیبی بودد  بابا لنگ درازم خدایی شاهکار بود من هایدی هم دوس داشتم  یا کزت و پرین 

به سراغ من اگر میایی نرم و اهسته بیایی مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من/ازمیان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها  و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است / چقدر شد؟ پول قهوه تلخی به اسم زندگی رو می گم طبقه بالا حساب کنم؟
نمیدونم چرا فیلمای قدیم درد ورنج بودن کودکی ماهم اونجور گذشت

اره یکی دیگه هم بود فک کنم بچه های کوه های آلپ بود

خیلی غصه میخوردم براش

وایی بچه های کوه الپ اهنگش روی صدای زنگ مبایلمه اصن یه چیز  عجیبی بودد  بابا لنگ درازم خدا ...

وای کوزت چقدر غمگین بود

وایی بچه های کوه الپ اهنگش روی صدای زنگ مبایلمه اصن یه چیز  عجیبی بودد  بابا لنگ درازم خدا ...

همشون عالی بودن

من پدرم شغلش بابای مدرسه بود، قربونش برم کار میکرد منو بهترین مدرسه پولی شهر فرستاد، روم نمیشد بگم بابام چکارست، تو اردوها مانتوم درنمیاوردم، لباس های کهنمو نبیبنن، به خاطر همین بابالنگ دراز خیلی دوس دارم، و خیلی حسرت اون موقع میخورم 

زنگ های تفریح تغذیه نداشتم، خودمو سرگرم بازی میکردم😭😭

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه 
وای کوزت چقدر غمگین بود

وایی اخرش که ژانواژان  مرد💔 پیشنهادم خوندن کتابشه  محشره

به سراغ من اگر میایی نرم و اهسته بیایی مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من/ازمیان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها  و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است / چقدر شد؟ پول قهوه تلخی به اسم زندگی رو می گم طبقه بالا حساب کنم؟