2777
2789

تا دو هفته اوکیه برا این بیماری های تب دار  هجده ماهگی فقط اون واکسنی ک در عضله ران تزریق میشه درد داره ولی دستش اصن راحته

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار کامل خوب بشه به  تغدیه اش برس بعد ببرش

مشکلی نیس ی کم هم دیر بشه، تاپیک هات و دیدم در رابطه با شیر گرفتن، چیکار کردی؟ گرفتیش؟

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
بذار کامل خوب بشه به  تغدیه اش برس بعد ببرش مشکلی نیس ی کم هم دیر بشه، تاپیک هات و دیدم در راب ...

سلام عزیزم خوبی؟احوالت؟بچه هات خوبن؟

والا اوایل ماه خواستم بگیرم همون چند ساعت اول خیلی بی تابی کرد دلم نیومد گفتم بزارم یه ماه دیگه

الانم ۱۴ ام همین ماه باید می‌بردم که همش مریض بود.

گل دخترت چطوره؟آرومه؟

سلام عزیزم خوبی؟احوالت؟بچه هات خوبن؟ والا اوایل ماه خواستم بگیرم همون چند ساعت اول خیلی بی تابی کرد ...

فدات بع خوبیه شما ماهم خوبیم، هنوز زوده من اصلا موقع شیر گرفتن پسرم خودم افسرده شدم الان  هم واقعا موندم چیکار کنم با دخترم خیلی  هم ناز داره، خداروشکر خوبه ولی باهام موقع بازی خیلی دعوا دارن

بسلامتی انشاالله 

فدات بع خوبیه شما ماهم خوبیم، هنوز زوده من اصلا موقع شیر گرفتن پسرم خودم افسرده شدم الان  هم وا ...

الهی عزیزم.این دو تا هم همینطورن همش در حال بازی و دعوا

میگم بهداشت محلمون فقط دوشنبه ها واکسن ۱۸ ماهگی میزنن.امروزم دیگه نبردم گفتم کامل خوب بشه بعد ببرم.

هفته بعدم ببرم میشه ۱۶ روز از اون روز گدشته.ایرادی نداری؟

الهی عزیزم.این دو تا هم همینطورن همش در حال بازی و دعوا میگم بهداشت محلمون فقط دوشنبه ها واکسن ۱۸ م ...

نه بعید میدونم مشکلی باشه دوستم یک ماه از واکسن یک سالکی بچه اش گذشت 

زنگ بزن بهداشت هم بپرس