2777
2789
عنوان

به چه قیافه و تیپی میگید شیک؟

1818 بازدید | 53 پست

منظورم زیبا نیست 

هر قیافه زیبایی به معنی شیک بودن نیست

چه چهره هایی شیکه حالا چه مرد چه زن

چه تیپی از نظر شما شیکه 

مثلا رعنا آزادی ور زیاد زیبا نیس ولی فیس شیکی داره 

عکس بزارید ازچهره و تیپ شیک بنا به سلیقتون

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تیپ های مختلفی رو میپسندم... ولی مهم ترینش اینه که هر فرد هر تیپی داره بتونه خوب رنگ ها و..‌‌رو ست کنه 

و تمیز و مرتب باشه و اتو زده باشه لباسا رو 

این یعنی شیک و مرتب بودن 

[ نظر منه ... مخالف هستید ریپ نزنید] 

سعی میکنم خوشحال باشم⚡🤍      هروقت.. نظرت با من مخالف بود خواهشاً ریپ نزن :)🖤🦋
اوزگه یائیز

یعنی میگی ای زیبا نیس شیک؟ 

این خیلی زیباس هم شیک

و‌تنهایی‌تقدیر‌‌آدم‌هایی‌ست!که‌درقلب‌شان‌قبرستانی‌از‌حرف‌های‌ناگفته‌‌دارند. دریا‌تنها‌قاتلیه‌که‌محاکمه‌نمیشه((:
همه شیکن دیوار نکشید حس آدم هارو نسبت به خودشون بد نکنید من دقت کردم همه شیکن هم زیبان

نه عزیزم دیوار چی من چی گفتم مگه میخام با سلیقه ادما اشنا شم هر کسی سلیقه ای داره 

همه ادما باب سلیقه یکی هستن بالاخره هیچکس بد نیست و قرار نیست کسی حس بد بده یا کسی بهش بخوره 

یه چیز کلی من گفتم نمیگم فقط اینا شیکن 

داریم با سلیقه خانما اشنا میشیم همین

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

قیافه شیک از نظر من صورت نچرال دندون های مرتب موهای مرتب پوست صاف ابروهای مرتب هیکل متناسب

افرین دقیقا منم رعنا ازادی ور رو مثال زدم چون زیبا نیست زیاد ولی شیکه به همین دلیل که شما گفتی مرتبه صورت ساده ای داره 

اکثرا فک میکنن باید زیبایی زیادی داشته باشی تا جذاب باشی یا شیک باشی ولی اینطور نیست دغدغه خیلی خانمای اینجا دیدم زیبایی بوده و فکر میکنن زشتن یا همچی برا خانمای زیباست 

نمیدونم فقط میدونم از خودم راضی نیستم............با اینکه هیکلم قشنگه  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......