2777
2789
عنوان

دلم گرفته

78 بازدید | 10 پست

کسی که دوسش داشتم بخاطر ی اشتباهی که گفت باید بیایی ازم معذرت خواهی کنی در حالی که خودش مقصر بود از من میخواست که معذرت خواهی کنه به من گفت تو ی ادم بد دهنی ادم نیستی باهات حرف زد:)منا برداشت از همه جا بلاک کرد وقتی هم که پیامش دادم هیچ جوابی نداد بهم 

مگه بهش چی گفته بودی 

پسرا چقد بی ظرفیت شدن جدیدا

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
مگه بهش چی گفته بودی  پسرا چقد بی ظرفیت شدن جدیدا

بحثمون شد در حالی ک اونم خودش فوش همه خانوادما بهم داد اما جفتمون مقصریم ولی اون همه تقصیرا را میندازه گردن من  بعدم در اومد بهم گفت من فقط ب فکر خودمم ایندمم

انقد اون شب ناراحت شدم انقد اشک ریختم 

ولی اون اصلن منا باور نداره نه خودما نه دوست داشتنما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحثمون شد در حالی ک اونم خودش فوش همه خانوادما بهم داد اما جفتمون مقصریم ولی اون همه تقصیرا را میندا ...

شاید خیالش راحته از بودنت از اینکه هیچوقت نمی ری 

اجازه نده حتی یه کلمه به خودت یا خانوادت توهین کنه و خودتم دیگه این کار رو نکن 

باهاش سرد برخورد کن یا اگه لازمه چند روز قهر کن 

بهش نشون بده اگه ادامه بده از دستت می ده 

تو نباید دوست داشتنت رو بهش ثابت کنی 

اون پسره که باید خودشو به دختر ثابت کنه 

دیگه هروقت گفت دوسم نداری و اینا نگو به خدا خیلی دوستت دارم 

بگو تو چقد دوسم داری؟ من نیاز به ثابت کردن خودم ندارم . قاطع باهاش برخورد کن و گاهی نادیدش بگیر

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
شاید خیالش راحته از بودنت از اینکه هیچوقت نمی ری  اجازه نده حتی یه کلمه به خودت یا خانوادت توه ...

رابطه را تموم کردم باهاش 

هر موقع رفته یا کات شده رابطه من قبولش کردم

نمیدونم چرا احساس میکنم با یکی تو رابطس😔

بخدا انقد حالم بده اصلن گریم در نمیاد مثل ی ادم مرده شدم

انقد با حرفاش منا زخمی کرد

رابطه را تموم کردم باهاش  هر موقع رفته یا کات شده رابطه من قبولش کردم نمیدونم چرا احساس میکنم ...

کار خوبی کردی احترام و غرورت از همه چی مهم تره 

چند سالته 

اون چند سالشه

من ۲۲اون ۲۳

پسرا هیچوقت بزرگ نمی شن 

به فکر خوشحالی خودت باش هر کاری از دستت بر اومده به خاطر اون کردی 

خیلی وقت بعد تازه درد نبودنت رو می فهمه 

دیگه هیچوقت بهش بر نگرد

پسرا هیچوقت بزرگ نمی شن  به فکر خوشحالی خودت باش هر کاری از دستت بر اومده به خاطر اون کردی&nbs ...

اون همش خودشا میدید تو همه مشکلاتش پیشش بودم اما اون هیچوقت وقت دوس نداشت ک من موفق باشم 

حتی خدا هم قبول نداشت من همیشه بهش میگفتم امیدت ب خدا باشه با تموم نداشتناش ساختم  شاید باورت نشه من کادو تولدش پارسال براش ی چیز خریدم که خیلی ارزش داشت براش هر سری براش گل میخریدم ولی اون ی شال برا من خرید یه شال ۲۰هزارتومنی

پسرا هیچوقت بزرگ نمی شن  به فکر خوشحالی خودت باش هر کاری از دستت بر اومده به خاطر اون کردی&nbs ...

الان ک میره سرکار وضع مالیش خوب شده فقط برا خودش چیز میخره اونوقت من اون روز پولاما جمع میکردم کادو براش میخریدم 

حتی منم یادش رفته از وقتی پول اومده تو زندگیش

میره باشگاه ب خودش میرسه حرف زدناش جوری شده ک فکر میکنی از اول تو پر قو بوده همش من من میکنه

الان ک میره سرکار وضع مالیش خوب شده فقط برا خودش چیز میخره اونوقت من اون روز پولاما جمع میکردم کادو ...

می فهمم چی می گی 🙂🙂💔💔💔

خیلی کار خوبی کردی که جدا شدی ازش 

ارزشت خیلی بیشتر از اونه 

دیگه حتی ۱ دقیقه از وقتت رو هم به فکر کردن در موردش اختصاص نده 

به اندازه ی کافی وقتت رو گرفته

2790
2778
2791
2779
2792