2777
2789
عنوان

باز دلم خون شد

236 بازدید | 5 پست

ماه سوم اقدامم 

فردا میشه یک هفته که عقب انداختم ولی بی سابقه نیس برام و پریود به هم ریخته دارم 

قبل اینکه موعدم برسه بی بی چکم منفی شده بود 

فردا می‌خوام دوباره بزارم 

حالت تهو شدید گرفتم مخصوصا صبحا و وقت گشنگی همششش گشنم میشه غیر طبیعی و اینکه سمت چپ رحمم درد می‌کنه و کمر درد پریود دارم یکی دو روز هم یه لکه بینی خییییییییلی کم در حد یه قطره قهوه ایی یا اصلا مشکی دارم 

به نظرتون ممکنه باردار باشم؟

تروخدا برام دعا کنید بین دوتا صلوات دعا کنید حامله باشم به خدا روم نمیشه تو چشای شوهرم نگاه کنم بگم منفیه البته که اون اصلااا به روم نمیاره و گاهی میخواد آرومم کنه میگه اصلا هر چی دیر تر بهتر ولی می‌دونم ته دلش چقدر بچه دوست داره 

چند روزه نمی‌دونم چرا دلم خون شده همش دوست دارم گریه کنم علائم رو که حس میکنم همش گریم میگیره که حس میکنم امید علکیه و فقط حال بده و چیزی نیس همش گریم میگیره 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چقدر خودتو اذیت میکنی سه ماه که چیزی نیست

همچین میگی نمیتونم بگم انگار سه ساله

علائمت بیشتر از تلقین و استرسه

امکان بارداری هست ولی کم

علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ

خخخ یاد خودم افتادم وای چقدر گریه کردم که چرا نمیشه حتما نازا هستم عزیرم از من به تو نصیجت خودتو الکی اذیت نکن میشه وقتی شد میبینی چقدر اذیت داره چقدر سخته از روز های استراحتت استفاده کن ریلکس باش میشه اخرش من خودم ماه سوم شد 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍