2789
عنوان

دعوام شد🤦🏻‍♀️

215 بازدید | 4 پست

امروز داشتم با مامانم از پل میومدم پایین که دوتا مرد کصافت هیز وایساده بودن داشتن تیکه مینداختن من واقعا از دعوا میترسم همیشه بعدش دست و پام میلرزه تپش قلب میگیرم

مامانم بهشون گفت خجالت بکشید مرتیکه حرومی دیگ ول نکرد شرو کرد به فحش دادن من همیشه از شرایط دعوا فقط استرسشو داشتم هیچی نمیگفتم امروز دیگه واقعا عصبی شدم سر مرده عرررربده میزدم هرچی فحش لایقشون بود گفتم بهشون دیگ لال شدن رفتن 

خیلییی حالم خوب شد اگر هیچی نمیگفتم میخواستم به خودم بگم خاک توسر بی غیرتت

خلاصه حالم خیلی خوب شد که مامانم بهم گفت اگ پیدامون کنه اسید بریزه رومون چی😐😐😐😐میگم مادر من یارو درسته بیکاره پلشتع ولی دیگه اینقد جرعتشو نداره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حالا سر این حرف مامانم استررررس گرفتم

نه بابا اسید چیه😐

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر ما زنها بدبختیم که باید از عاقیت دفاع از حقمون بترسیم نه؟....

واقعاااااا من خمیشع ساکت بودم و اعتراض نمیکردم ولی واقعا دیدم نمیشه انتظارشو نداشت یه دختر ۱۹ ساله اینجوری سرش داد بزنه و از حقش دفاع کنه به محض داد زدنم رفت عقب و هیچی نگعت