تو شهر غریبم ۱۲ ساعت سرکاره وقتی هم میاد میزنه بیرون میره تو خیابون ولویی و چش چرونی تو شهر غریبم هیچکسو ندارم با یه بچه پنج ماهه تو خونه تنهام بخدا ماهی یه بار چشمم بیرونو نمیبینه همش تنها تو خونم 😭😭😭😭دارم افسرده و دیوونه میشم چیکااااار کنم😭😭😭
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
باهاش قشنگ حرف بزن... منم تو شهر غریبم ولی شوهرم ازسرکار یراست میاد خونه... بیرونم کار نداشته باشه باهم میریم... با زبون چرم و نرم بهش بگو
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
چرا تا یه مشکلی پیش میاد سریع راه حل طلاق رو میذارید پیش پای طرف مگه طلاق گرفتن راحته که فکر کسی که راهنمایی میخواد رو منحرف میکنید.......آدم ازدواج میکنه که سروسامون بگیره و زندگی خودشو داشته باشه... دل و روح وقلبشو گذاشته تو زندگی چیو طلاق
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی