2777
2789
عنوان

شوهرم خونه نمیمونه چیکار کنم😭😭

1755 بازدید | 49 پست

تو شهر غریبم ۱۲ ساعت سرکاره وقتی هم میاد میزنه بیرون میره تو خیابون ولویی و چش چرونی تو شهر غریبم هیچکسو ندارم با یه بچه پنج ماهه تو خونه تنهام بخدا ماهی یه بار چشمم بیرونو نمیبینه همش تنها تو خونم 😭😭😭😭دارم افسرده و دیوونه میشم چیکااااار کنم😭😭😭

طلاق

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش قشنگ حرف بزن... منم تو شهر غریبم ولی شوهرم ازسرکار یراست میاد خونه... بیرونم کار نداشته باشه باهم میریم... با زبون چرم و نرم بهش بگو 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
اگه تجربه ای دارید بگید تو شوهر غریبم جز شوهرم هیچکسو اینجا ندارم اونم اصلا خونه نمیمونه چیکار کنم😞

توهم برو بیرون پیاده روی پارک خرید مغازه گردی تنهایی برو حالشو ببر یا بچه رو بزار برای شوهرت برو باشگاه

طلاق

چرا تا یه مشکلی پیش میاد سریع راه حل طلاق رو میذارید پیش پای طرف مگه طلاق گرفتن راحته که فکر کسی که راهنمایی میخواد رو منحرف میکنید.......آدم ازدواج میکنه که سروسامون بگیره و زندگی خودشو داشته باشه... دل و روح وقلبشو گذاشته تو زندگی چیو طلاق

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
طلاق

خسته نباشی بدجنس نباش دیگه شوهراسی ۱۲ساعت سرکاریاکارخونه یاشرکت اسیره یه دوری بیرون بزنه نونی میوه ای خریدی بکنه چه اشکال داره هواهم سرده برابچه اسی ولی بهتره شوهرش اسی روبیرون ببره دلش بازبشه گناه داره طلاق بگیره بچه ش آواره میشه کی خرج وخودش وبچه کوچیکشوبده بره پیش کی؟زنداداش؟بااین وضع مهریه چحوری مستقل بشه؟مستقل بشه که تنهاترمیشه؟کی نیازای عاطفی وجنسیشوتامین کنه؟