2821
2789
عنوان

رشته مامایی...

121 بازدید | 7 پست

رشته مامایی رو حداقل توی چند سال میشه تموم کرد؟ 

میشه ترم تابستونی گرفت؟ 

میشه با معدل واحدای بیشتری برداشت؟ 

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

4 سال 

نه نمیشه ترم تابستونی نهایت میشه 6 واحد برداشت که با 6 واحد یک ترم تموم نمیشه 

یک ترم خودش نزدیک 20 واحده 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

4 سال  نه نمیشه ترم تابستونی نهایت میشه 6 واحد برداشت که با 6 واحد یک ترم تموم نمیشه  یک ...

😶یعنی باید حتما 4 سال رفت

من فکر میکردم مثل کامپوتر میشه واحدای بیشتری برداشت

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

با توجه به شرایط چند تا از دوستانم میگم نخون بازارش به شدت کساده این رشته فقط بدرد جاهای محروم میخور ...

یکی از دوستام خونده خیلی راضی بود

گفتم شاید خوبه😣

یکی از دوستام خونده خیلی راضی بود گفتم شاید خوبه😣

اگه پرستاری بری خیلی بهتره تا مامایی . الان مامایی بازار کار نداره عزیزم من چند تا مامای بیکار میشناسم خودشونم پشیمونن میگن تا وقتی متخصص زنان هس طرف پیش ماما نمیاد این یه واقعیته و همینطور حوزه کاری و تجویز دارو هایی که ماما میده محدودتره پرستاری بری بهتره درامدو بازار کار شم بهتره

اگه پرستاری بری خیلی بهتره تا مامایی . الان مامایی بازار کار نداره عزیزم من چند تا مامای بیکار میشنا ...

پس میرم پرستاری

بخونم بازار کارش خوب نباشه چه فایده ای داره

ممنون بابت راهنماییت😃

پس میرم پرستاری بخونم بازار کارش خوب نباشه چه فایده ای داره ممنون بابت راهنماییت😃

خواهش عزیزم بله حیفه ادم وقت و انرژی بزاره برای چیزی که امکان درامد ازش هس بهتره تازه مهاجرت پرستاری خیلی عالیه همه کشورا پرستار میخوان