2777
2789
عنوان

داروی اعصاب

379 بازدید | 35 پست

دوسال پیش ۹ ماه مصرف کردم برای اضطراب های خیلیییییی شدیدم و وسواس های فکری 

۱ ساله که قطع کردم... از اواسط شهریور دوباره مشکلاتم عود کرد تا الان که داغونم از وسواس فکری و عملی ( حساس شدم به صدای همسایه ها ) و اضطراب های فراگیر و اجتماعی 

( البته اینم بگم به شدت ۲ سال پیش نیست) 

به دکترم خیلی اعتماد دارم خیلی خیلی 

نظرش میانه بود که دوباره قرص رو شروع کنم. یعنی نگفت که بخور دوباره، یا نخور

قراره ۱ آذر دوباره برم پیشش 

نمیدونم چرا حس میکنم بازم نیاز دارم مصرف کنم... حس میکنم بدون دارو خوب نمیشم

به نظرتون دوباره شروع کنم؟

آره ولی با دوز پایین تر و در کنارش پیش روانشناس هم برو

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

منم دقیقا همین بودم

الان دارم میرم پیش یه روانشناس خوب،بهم میگه اصلا به دارو نیاز نداری

راستم میگه...ما باید روحمون رو درمان کنیم...اون قرصا رو تا کی میتونیم بخوریم؟ به محض اینکه بزاریشون کنار دوباره همه ی علائمت برمیگرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داروهات چیه ؟ منم استرسیم واضطراب اجتماعی دارم  .  اگه دکترت گفته  درمانت ادامه بده  ولی  ایکاش اول میرفتی روانشناس  یا درکنار دارو درمانی   رواندرمانی هم  انجام بده پیش روانشناس 

عزیزم پزشک تون حتما داروهایی تجویز کردن که اعتیاد آور نبودن یا مقدار مصرف رو طوری تجویز کردن که این عارضه پیش نیاد 

الانم که مجدد این حالت رو تجربه میکنید 

بهتره دارو درمانی بشید تا شدت نگرفته و اینبار مدت طولانی تری دارو هارو مصرف کنید تا درمان تون به ثبات برسه

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
منم دقیقا همین بودم الان دارم میرم پیش یه روانشناس خوب،بهم میگه اصلا به دارو نیاز نداری راستم میگه ...

من دوسال پیش روانشناس رفتم قبل اینکه قرص بخورم 

ولی باهاش راحت نبودم با اینکه کارش خوب بود و خیلی کمکم کرد 

ولی صد درصد خوب نشدم 

قطع نکن و باید حتما درمان cbt رو هم انجام بدی   حتما کاملا درمان شو نذار مزمن بشه

میترسم الانم مزمن شده باشه هر روز میخوام حالم خوب باشه ولی نیست واقعا

همش وسواس و استرس😔

قطع نکن و باید حتما درمان cbt رو هم انجام بدی   حتما کاملا درمان شو نذار مزمن بشه

از کجا باید فهمید مزمن شده یا نه؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
من دوسال پیش روانشناس رفتم قبل اینکه قرص بخورم  ولی باهاش راحت نبودم با اینکه کارش خوب بود و خ ...

من همین مشکلات تورو دارم...مطمئنم قرصامونم یکیه حتی

وقتی قرص میخوردم فکر میکردم تو فضام...مثل یه بره ی اروم میشدم،ولی چه فایده که خودت میدونی با قرص حالت اینه؟

روانشناس خوبی پیدا کردم بعد کلییی روانشناس و روانپزشک عوض کردن...اون همش میگه اثرات قرصات داره از مغزت میره حالت بهتر میشه