2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا

78 بازدید | 12 پست

امسال تو فرم ثبت نام نمرات کتبی درسای نهاییتون نوشته بود؟ من تو اطلاعات سوابق فقط معدل رو دیدم نمره ای ندیدم برخلاف پارسال

من کی ام؟! شبنمی در دریای بی پایان تو💫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه دقت کردی من حواسم نبود اصلا

😂😂😂😂😂خیلی هول هولکی ثبت نام کردم یهو الان رفتم ببینم چ خبره میبینم پارسال تو فرم ثبت نام نمرات بودن امسال نیستن.

نه نمرات نوشته نشده..مثل اینکه امسال برای همه همینطور بوده

اها مرسی.  پارسال یادمه تو مشاهده سوابق نمرات رو میزدن بعدش ک کپی میگرفتی از فرم ثبت نام ،نمرات داخلش بود.

من پارسال معدل نوشته بود تو برگه معدلم رو ی نمره بالا گفتم   امسال نرفتم ثبت نام  برام س ...

معدل ک باید باشه من منظورم نمرات دروس نهایی بود 😘. چرا از خودتون بگید مگه معدل پارسالتون رو نمیدونید؟ ن نمیشه اشتباه بگید قبول نمیکنن

اها مرسی.  پارسال یادمه تو مشاهده سوابق نمرات رو میزدن بعدش ک کپی میگرفتی از فرم ثبت نام ،نمرات ...

منم که برگه ثبت نامو گرفتم دیدم نمره ها نیست نگران شدم رفتم سایت تخمین رتبه قلم چی پرسیدم گفتن واسه همه همینجوری بوده..شما هم که الان گفتی دیگه خیالم راحت شد😃

منم که برگه ثبت نامو گرفتم دیدم نمره ها نیست نگران شدم رفتم سایت تخمین رتبه قلم چی پرسیدم گفتن واسه ...

خب خداروشکر😘😂منم الان یهو چشمم خورد فکر کردم شاید باید دوباره وارد کنم خودم. احتمالا بخاطر ترمیم معدل امسال اینجور کردن