2777
2789
عنوان

تشنج

557 بازدید | 9 پست

سلام مامانا.پسر من چند باری حین شیر خوردن ک میخوابید دست و سرش میلرزید بردم دکتر گفت سالمه و از سن خودشم جلوتره(هفت ماهشه)گفتم برا اطمینانم نوار مغز بگیر گفت باشع نوارو ک گرفت گفت نوارش مشکل نداره ولی طبق تحلیل کلی از حالات و نوار یقینا تشنج خوش خیمه و باید لیسکانتین بخوره.دیگه انقدر گریه کردم ک خدا میدونه.از اون طرف میکه نوارش سالمه از اون طرفم دارو داده.حالا بردم آزمایش خون هنوز جواب اون نیومده ب نظرتون مشکل از چیه

تشنج تو نوار مغز مشخصه..چیزی نشون نداده حتما تشنج نیست...دارو نده فعلا به نظر من ببرش فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم تشنج کرد و دارو میخورد اما نوار مغزش سالم بود و هیچ ایرادی نداشت

نگران نباش 

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر
دختر منم تشنج کرد و دارو میخورد اما نوار مغزش سالم بود و هیچ ایرادی نداشت نگران نباش 

آخه من اول گفت پسرت سالمه و مطمئن باش تشنج نیست.روز بعد نوار مغز داد اونم سالم بود بعد گف نه بهش دارو بده خو آخه چرا

یعنی بچت خیلی باهوش وفعاله فقط به خاطر لرزش مشکوک شدی

دقیقا.خیلی باهوشه الان تو شش ماهگی چهاردست و پا رفته بیست روزش کمتر بود گردن میگرفت خیلی از لحاظ قد و وزن و هوش جلوعه خداروشکر فقط ب لرزشش مشکوک شدم