والا گوشی من حافظشم خوبه.. هیچی توش نیست چون دوتا گوشی دارم.. از روزی ک خریدم هنگ میکرد خوشم میومد ب ...
مدل گوشیت چیه
وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
الان ک گوشی سامسونگ سفارش دادم هفته دیگ میاد ..گوشی تو دستیم نوت ۹ ولی قبلا مذل دیگ سامسنوگ داشتم
نوت معمولی پرو چی
وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
با شخصیت بودن اصلا سخت نیست! مثلا همین که شما کلی جواب داری بدی...اما جلوی یه احمق،انتخاب میکنی که سکوت کنی..... یعنی با شخصیتی. یه نصیحت(همونقدر باش که هستن برات) ( بعضیاتون ی جوری حرف میزنید باهامون ک انگار ما مقصر مشکلاتتونیم ن عزیزم خودمونم مشکل داریم اما یاد بگیر باعث همه مشکلات و بدبختیا خودمونیم و بس ) .× یکی داره با ۱۰۰ هزارتومن زندگی میکنه و مشکلی نداره نگید وای چجوری نمیشه و اینا از اون ب بعد دیگه نمیتونه.یکی داره با ی شرایطی زندگی میکنه چون چاره ای نداره اما سزاوار توهین شما نیست. (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد❤
ماا خودم نوت۹ معلولی.. دوست نوت۹ s. اون یکی ۹ نوت پرو همشون هنگ میکنن ... حتی موبایل بری میگن نوت ۹ ...
شاید نمیدونم داداش خودمم نت نه اس داره هنگ میکرد فکردم چون انقد بازی توشه ایجورش کرده حالا من نت هشت دارم مشالا عالی ازهمه لحاظ شاید چون از اولیاشه مدل نمد
شاید نمیدونم داداش خودمم نت نه اس داره هنگ میکرد فکردم چون انقد بازی توشه ایجورش کرده حالا من نت هشت ...
نوت ۸ ک اول امدن خیلی گوشی خوبی بودن براهمی خیلی جذب گوشی شیامی شدن اما بعدش دیگه هرچ درست شد مشکل دارن.. ن بنده خدا راست میگ مخصصوص تو بازی یا موقع ک میری اینستاگرام خیلی هنگ میکنه🤣
Note 8 خیلی قدیمی شده ولی تک بود الان لایت 11 NE 5G قیمت 8 خودم Poco X4 pro 5G ...
نت هشت پرو گوشیمه کیفیتش عالیه دوسش دارم بنظرم بهترین گوشیه چون واقعا کار باش راحته تازه انقد ویژگی هاش خاص هستن دوستشون دارم مثل قفل برنامش ویا حافظش