2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سالیسیلیک اسید برای چه پوستایی خوبه؟

برای پوست های چرب که میخوان چربی پوستشون کنترل بشه و جوش نزنن 

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
ن پوستم معمولیه

اول باید شوینده مناسب داشته باشی و بعد ابرسان بزنی 

برای نوع پوستت چون تشخیصش مهمه بگو صبح قبل از اینکه صورتت رو بشوری چربی یا خشکی  یا کشیدگی پوست داری ؟؟

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
ن چربه ن خشک معمولی

من هم پک اقتصادی میتونم بهت پیشنهاد بدم هم پک کامل 

چقدر میخوای هزینه کنی ؟

والان جوش فعال داری ؟

باید ببینی عارصه ات چیه و برای چی میخوای؟ من مشاور پوست و مو هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 

سلام میشه لطفا به منم کمک کنید

برا جای جوش چی استفاده کنم

و اینکه دلم میخواد پوستم روشنتر بشه و زیاد خسته و خشکه میخوام تقویت بشه چه سرمی باید استفاده کنم

سلام میشه لطفا به منم کمک کنید برا جای جوش چی استفاده کنم و اینکه دلم میخواد پوستم روشنتر بشه و زی ...

سلام عزیزم 

باشه حتما راهنماییت میکنم