2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

350 بازدید | 33 پست

من نامزد هستم، اما تا حالا خواهر همسرم هام رو ندیدم و باهاشون تلفنی صحبت نکردم فقط مادر همسرم رو دیده بودم و حرف زدیم الان مادر همسرم  خدا بیامرزتشون به رحمت خدا رفتن دو روزپیش خاکسپاریشون بود روحشون شاد و  نامزدم یه مدارکی رو گفتن بفرستم به شماره ای که بهم دادن که شماره خواهر همسرم بود بعد پیام فرستادم سلام کردم و مدارک رو فرستادم که دوتاشون جواب سلام هم ندادن فقط سین شد جواب نداد، این موضوع قبل از فوت مادر همسرم بود، بعد فوت مادر همسرم که دو روز پیش خاکسپاریشون بود هنوز تسلیت نگفتم، به نظرتون دیر شده تسلیت بگم چی بگم؟ تلفنم خراب بود؟ یا بگم میدونستم شرایط روحی خوب ندارید و دروتون شلوغه دیر تسلیت گفتم، اصلأ تسلیت بگم یا نگن؟ چون برای اولین بار پیام دادم سلام کردم جواب ندادند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پیام بده بگو حال روحی خ‌بی نداشتین تماس نکرفتم این دو‌روز تسلیت بگو ببین اینبار چه عکس العملی ...

ببه نظرم فکر خوبیه، نامزدم گفت چرا تسلیت نگفتی گفتم سلام کردم جواب ندادن

چجور نامزدی هستین ک خواهراشو ندیدی دوستین؟؟اگ نامزدیتون رسمیه ک باید ز بزنی یا برای خاکسپاری باید ح ...

منم برای همین پرسیدم دوستید یا نامزد،چون مادر شوهر فوت کنه آدم میره و تو تمام مراسما هست دگ لزومی ب زنگ زدن نیست چون یجورایی خود عروس میشه صاحب عذا